yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Η ιστορία της μάνας απο τη Δυτική Μακεδονία που συγκλονίζει! "Έγινα πόρνη για να ταΐσω τα παιδιά μου!"



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ---- Έχασε 16kg σε 2 μήνες. Δείτε πώς το έκανε : Πατήστε εδώ
Μια ιστορία που συγκλονίζει. Ένα μεγάλο δράμα στην Ελλάδα της κρίσης. Μια μάνα που στα 35 της χρόνια γνώρισε το σκληρό πρόσωπο της κοινωνίας, κάνοντας συντρίμμια τα όνειρά της. Της γύρισαν όλοι την πλάτη. Ακόμα και ο άνθρωπος που πίστευε ότι θα ζήσει μαζί του μια ολόκληρη ζωή. Έχοντας δύο παιδιά και χωρίς πόρους από πουθενά αναγκάστηκε να πουλήσει το κορμί της για να ταΐσει τα αγγελούδια της.


Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κι όμως όλα είχαν ξεκινήσει ιδανικά για τη Χ.Μ. Όταν γνώρισε τον άντρα της και έφυγε από την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας όπου μεγάλωσε μετακομίζοντας στη Θεσσαλονίκη πριν από 14 χρόνια, ζούσε τον απόλυτο έρωτα. Έτσι τουλάχιστον εξομολογείται στη «News». Μόλις γεννήθηκε και η κόρη της, έπειτα από έναν χρόνο, η ευτυχία της φαινόταν να ολοκληρώνεται. Μπορεί να μη ζούσαν πάρα πολύ άνετη ζωή (εκείνος ήταν ελεύθερος επαγγελματίας και εκείνη ιδιωτική υπάλληλος) όμως τα έβγαζαν πέρα.

Τα προβλήματα εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια, όπως ισχυρίζεται η Χ.Μ., και πιο συγκεκριμένα πριν από ενάμισι χρόνο που γέννησε το δεύτερο παιδί της, ένα αγοράκι, τίποτα δεν θύμιζε τις όμορφες στιγμές που είχε ζήσει στο παρελθόν η οικογένεια. Η κρίση είχε διαλύσει ουσιαστικά τα όνειρά της. Πριν μείνει έγκυος στο δεύτερο παιδί της την είχαν διώξει λόγω περικοπών από τη δουλειά της. Το μεροκάματο του άντρα της μία υπήρχε και δύο όχι. Άρχισαν οι γκρίνιες. Η κατάσταση είχε γίνει ανυπόφορη. Και έγινε ακόμα περισσότερο όταν το «στήριγμά» της έφυγε μια μέρα από το σπίτι, πριν από έναν χρόνο περίπου, μετά από έναν μεγάλο καβγά και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Κάποιοι λένε ότι πήγε στο εξωτερικό. Αυτό βέβαια πολύ λίγη σημασία έχει. Η Χ.Μ. έμεινε τελείως μόνη (οι γονείς της δεν έχουν τη δυνατότητα να τη βοηθήσουν) και έπειτα από έξι μήνες, βλέποντας ότι στη ζωή της πλέον υπάρχουν μόνο... χρέη που συνεχώς αυξάνονται, πήρε την απόφαση να πουλήσει το κορμί της.

«Ήταν η μόνη λύση για να δώσω ένα πιάτο φαΐ στα παιδιά μου», γράφει στην επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα μας η 35χρονη, κάνοντας έκκληση για βοήθεια. «Μη νομίζετε ότι δεν έκανα τα πάντα για να βρω μια δουλειά. Παντού οι πόρτες ήταν κλειστές. Ειδικά όταν έβλεπαν ότι έχω δύο παιδιά και το ένα είναι ακόμα μωρό, μου έλεγαν αμέσως "όχι". Τα παιδιά μου πεινούσαν. Τι έπρεπε να κάνω δηλαδή;».

Η ζωή της έχει μετατραπεί σε κόλαση. Δεν είναι μόνο ότι ανέχεται τις ορέξεις όποιου... περίεργου την πλησιάσει στο μπαρ στο Βαρδάρη όπου πηγαίνει για να βγάλει το μεροκάματο του τρόμου, είναι και ο φόβος μήπως αναγνωριστεί και το μεγάλο μυστικό της αποκαλυφθεί. Στη γειτονιά της, άλλωστε, όλοι γνωρίζουν ότι τα βράδια που λείπει από το σπίτι δουλεύει ως αποκλειστική νοσοκόμα.

«Δεν αντέχω άλλο», συνεχίζει στην επιστολή της στην εφημερίδα μας. «Το μόνο που επιθυμώ είναι να ξεφύγω, να βρω μια δουλειά και να σταματήσει ο εφιάλτης μου. Ζω ένα δράμα. Θέλω να το καταλάβετε όλοι αυτό».

Όμως η Χ.Μ. δεν είναι η μόνη που βιώνει αυτό τον εφιάλτη. Όπως αναφέρει στην επιστολή της υπάρχουν και άλλες κοπέλες που αναγκάζονται είτε να πηγαίνουν σε μπαρ για να «ψωνίσουν» πελάτες είτε βγαίνουν στο πεζοδρόμιο. «Πολλοί θα πουν ότι είναι η εύκολη λύση. Δεν είναι έτσι τα πράγματα, όμως. Εγώ έψαξα πολύ για να βρω δουλειά. Βλέπω σαν και εμένα κι άλλες γυναίκες, φοιτήτριες που οι γονείς τους ζουν σε άλλη πόλη και δεν έχουν τη δυνατότητα να τις βοηθήσουν οικονομικά. Βλέπω κοπέλες με πτυχίο, βλέπω και άλλες μανάδες. Όλες προσμένουν μια καλύτερη ζωή. Ακούει κανείς;».

http://www.athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου