yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Επετειακή συναυλία διοργανώνουν την Κυριακή ’’Τα Χάλκινα της Καστοριάς’’




Τα Χάλκινα της Καστοριάς", η νεανική μπάντα με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ίδρυσή της, διοργανώνουν μία επετειακή συναυλία κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσουν και το πρώτο τους cd!!!
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 21:00 στην πλατεία Μακεδονομάχων στην Βόρεια Παραλία και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Η Καστοριανή μπάντα ιδρύθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 2011 και μόλις στον πρώτο χρόνο ζωής της κατάφερε να παίξει σε όλη την Καστοριά, σε διάφορες εκδηλώσεις, με αποκορύφωμα φυσικά την πετυχημένη συναυλία στο 34ο River Party.



Ωστόσο, θα ακολουθήσει και μία ακόμη σημαντική συναυλία αυτή του φεστιβάλ ανοιχτής έκφρασης και δημιουργίας με τίτλο ''3o Φεστιβάλ ΚΟΘ Underground'' την οποία διοργανώνει η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.
Τα ΄΄Χάλκινα της Καστοριάς'' σε ανακοίνωσή τους ευχαριστούνε τον κόσμο της περιοχής για την αγάπη που έδειξε και την θερμή υποστήριξη στην προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να διατηρήσουν την μουσική παράδοση της περιοχής μας και σας προσκαλούν την Kυριακή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στην πλατεία Μακεδονομάχων στην βόρεια παραλία, στην επετειακή τους συναυλία, να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με πολύ κέφι…
Πηγή : sentra.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου