yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Σοβαρό δυστύχημα λεωφορείου στη Τουρκία με τέσσερις Έλληνες νεκρούς


Εννέα άτομα από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη επέβαιναν στο λεωφορείο της τουρκικής εταιρείας Metro Turizm, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη και έπεσε σε χαράδρα, στην περιοχή Μάλκαρα της επαρχίας Τεκιρντάγ (Ραιδεστός), με αποτέλεσμα τέσσερις Έλληνες να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι τρεις να τραυματιστούν.


Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στέφανος Χατζημανώλης, από την εταιρεία Silver Holidays, υπο-αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης λεωφορειακής γραμμής στην Ελλάδα, τόνισε ότι το λεωφορείο ξεκίνησε χθες στις 5 το απόγευμα από την Αθήνα με πέντε άτομα και όταν έφθασε στη Θεσσαλονίκη επιβιβάστηκαν σ' αυτό άλλα τέσσερα άτομα.

Ο κ. Χατζημανώλης εξέφρασε τη λύπη του για το τροχαίο δυστύχημα και δήλωσε ότι έχει επαφή με τις αρμόδιες προξενικές αρχές για να ενημερωθεί, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα η εταιρεία.

Η Silver Holidays είναι υπο-αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης γραμμής, διότι η άδεια για τη γραμμή αυτή που συνδέει τις δύο χώρες δόθηκε στην εταιρεία Crazy Holidays. "Εμείς, εξυπηρετούμε την Crazy Holidays, ως σταθμός αναχώρησης" διευκρίνισε ο κ. Χατζημανώλης.

Εδώ και τέσσερα χρόνια, πρόσθεσε, βάσει των συμφωνιών των υπουργείων Μεταφορών των δύο χωρών για τη λεωφορειακή σύνδεση Ελλάδας - Τουρκίας, την αντιπροσώπευση στην τουρκική πλευρά ανέλαβε η Metro και στην ελληνική, η Crazy Holidays.

Καθημερινά, πραγματοποιούνται και από τις δύο πλευρές έξι δρομολόγια. Τα δύο δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη, με προορισμό την Κωνσταντινούπολη ξεκινούν στις 10 το πρωί και στις 10 το βράδυ. Από την Κωνσταντινούπολη εκτελούνται δρομολόγια τις ίδιες ώρες με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη πραγματοποιείται καθημερινά στις 5 το απόγευμα από Αθήνα με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και στις 6 το απόγευμα από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό την Αθήνα.
http://eglimatikotita.blogspot.com/2011/02/blog-post_609.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου