yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ιταλία: Ετοιμάζει στρατιωτική επιχείρηση στη Λιβύη για τη διάσωση Ιταλών


Την ίδια ώρα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ετοιμάζονται να συμμετάσχουν σε μία πιθανή ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Λιβύη
Στρατιωτική επιχείρηση για τη διάσωση Ιταλών υπηκόων που βρίσκονται αποκλεισμένοι και χωρίς τρόφιμα στη νοτιοανατολική Λιβύη ετοιμάζει η Ιταλία, σύμφωνα με όσα....μεταδίδει το Dow Jones Newswires, επικαλούμενο δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της χώρας Ignazio La Russia.
«Έχουμε στη διάθεσή μας αναφορές ότι υπάρχουν Ιταλοί στη νοτιοανατολική Λιβύη που τους έχουν τελειώσει οι προμήθειες τροφίμων», τόνισε ο La Russia
στο τηλεοπτικό κανάλι SkyTG24.
«Θα τους σώσουμε. Έχουμε ήδη ετοιμάζει μία στρατιωτική επιχείρηση για να φτάσουμε σε αυτούς και αυτό που μένει είναι μόνο το ‘πράσινο φως’ από το υπουργείο Εξωτερικών».
Την ίδια ώρα, τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ετοιμάζονται να συμμετάσχουν σε μία πιθανή ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από τη Λιβύη, για να εμποδίσουν τον Μοαμάρ Καντάφι να βομβαρδίσει τους διαδηλωτές, στην περίπτωση που ο ΟΗΕ εγκρίνει ένα τέτοιο μέτρο, όπως δήλωσε σήμερα αξιωματούχος της Ε.Ε.
http://greece-salonika.blogspot.com/2011/02/blog-post_1641.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου