yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Έλεος – έλεος – έλεος

Έλεος – έλεος – έλεος

Είναι οι μόνες λέξεις που μπορούμε να πούμε αυτήν την περίοδο.

Τόσα χρόνια κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος και ασυδοσίας από όλο τον κρατικό μηχανισμό, μας φτάσανε στα σημερινά χάλια. Σε μία τέτοια κατάσταση η οποία για να διορθωθεί θα χρειαστούν πολλά χρόνια (10+) και όχι 3-4 χρόνια που υποστηρίζει όλο το πολιτικό σύστημα. Χρειάστηκαν 30 χρόνια να βουλιάξουν την Ελλάδα και να μας ντροπιάσουν σε όλη την υφήλιο, φανταστείτε πόσα χρόνια θα χρειαστεί να περάσουν για να ισορροπήσουμε οικονομικά και να ανακτήσουμε την χαμένη αξιοπρέπεια μας.(είμαι φειδωλός με τα 10+ που αναφέρω ποιο πάνω).

Έχουμε ένα  σύστημα το οποίο προστατεύει τους κλέφτες και απατεώνες. ΟΧΙ τους κλέφτες και απατεώνες της γειτονιάς μας, αλλά αυτούς που λειγουραίωνται το δημόσιο χρήμα, αυτούς που παίρνουν μίζες για να κλείνουν συμφωνίες σε βάρος της τσέπης του Έλληνα πολίτη, αυτούς που διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα.
Δυστυχώς το συγκεκριμένο πολιτικό σύστημα που μας επέβαλαν μόνο ένα αποτέλεσμα μπορεί να έχει : να εκκολάπτει και να αναπαράγει διεφθαρμένους πολιτικούς και κρατικούς λειτουργούς. Εφόσον δεν μπαίνει κανείς φυλακή, κανείς μα κανείς δεν φοβάται να κατασπαταλήσει και να κλέψει με ‘’νόμιμο’’ τρόπο το δημόσιο χρήμα.

Τόσα χρόνια ακούμε από τους πολιτικούς μας, σε ερωτήσεις ‘’έγκριτων’’ δημοσιογράφων περί της ευθύνης τους για αυτήν την κατάσταση και το μόνο που ακούμε είναι πως έχουν μόνο πολιτικές ευθύνες. Ποινικές ποιος έχει ????? μήπως οι Έλληνες πολίτες??? Δεν υπήρχαν διαχειριστές ? Ποιοι βάζανε την υπογραφή τους???

Άκουσα της προ άλλες πως οι ΄΄ αγαπημένοι μας ΄΄ πολιτικοί θέλουν να αγοράσουν ηλεκτρονικό υπολογιστή και τα συναφή τους μηχανήματα αξίας 1.500.000,00€.
Πριν 10 μέρες προμηθεύτηκα ένα laptop αξίας 700,00€. Κύριοι της Βουλής σας των χαρίζω για να κάνετε την δουλεία σας και είμαι σίγουρος πως θα βρεθούν και άλλοι 299 Έλληνες πολίτες να κάνουν το ίδιο……ΕΛΕΟΣ-ΕΛΕΟΣ-ΕΛΕΟΣ.

Υ.Γ.:Το πολιτικό κόμμα που θα τολμήσει να καταργήσει το νόμο περί ευθύνης υπουργών και θα τολμήσει να κλείσει στην φυλακή Υπουργούς – Βουλευτές – Κρατικούς Λειτουργούς και όποιος εμπλέκετε στην σπατάλη τους δημοσίου χρήματος, πιστέψτε με …..θα βγει με συντριπτική πλειοψηφιά  στης επόμενες εκλογές με ποσοστό άνω του 60%. Τα 2 μεγάλα κόμματα τολμούν να προβούν σε μια τέτοια ενέργεια???? να σας απαντήσω αμέσως: ΟΧΙ. και ο λόγος είναι προφανές ::: ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου