yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Πτολεμαϊδα: Εγκατέλειψε την ακρωτηριασμένη και σε κατάσταση σήψης σκυλίτσα της



Μετά από καταγγελία εθελοντές και μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Πτολεμαΐδας περισυνέλεξαν χθες από τον οικισμό της Δ.Ε.Η. (πάνω απ’ τον ΑΗΣ) ένα θηλυκό λυκόσκυλο περίπου 2 ετών του οποίου το ένα πόδι ήταν ακρωτηριασμένο. Η ιδιοκτήτρια του ζώου – που το εγκατέλειψε σε αυτή την κατάσταση γιατί της ήταν βάρος, όταν ρωτήθηκε, ανάφερε πολλούς και διαφορετικούς λόγους για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Από τους εθελοντές το ζώο μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του   Νίκου Πατσινακίδη, ο οποίος και μετά από πολύωρο χειρουργείο αφαίρεσε και το υπόλοιπο τμήμα του ποδιού της λυκοσκυλίτσας, καθώς η σήψη στην πληγή ήταν προχωρημένη.
Η σκυλίτσα πλέον φιλοξενείται στο Δημοτικό Κυνοκομείο μέχρι να αναρρώσει και είναι απολύτως απαραίτητο να βρεθεί γι’ αυτό το πλάσμα η κατάλληλη οικογένεια.
Αν θα θέλατε να την υιοθετήσετε καλέστε στο τηλέφωνο: 6978021835.
Από τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Πτολεμαΐδας πληροφορηθήκαμε ότι έχουν συγκεντρωθεί όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να γίνει καταγγελία εις βάρος της ιδιοκτήτριας του ζώου και για την κακοποίηση και για την εγκατάλειψη αφού και τα δύο διώκονται ποινικά.zoosos.gr
alphafm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου