yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

RAFTING-MONORAFT-HOT DOG ΣΤΟΝ ΒΟΙΔΟΜΑΤΗ



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ---- Έχασε 16kg σε 2 μήνες. Δείτε πώς το έκανε : Πατήστε εδώ

Κυριακή, 7 Απριλίου 2013
Η τιμη συμετοχης ανα ατομο ειναι 25 ευρο για rafting και 30 ευρο για monoraft ή hot dog και συμπεριλαμβανει την μεταφορα με mini bus απο την βάσης της εταιρίας (αποδυτήρια-σημείο τερματισμού) στο σημειο εκκινησης της καταβασης, καθως και ολο τον απαραιτητο εξοπλισμο (βάρκα, στολη, κρανος, σωσιβιο, κουπι, κ.α.).
Μαζι σας θα πρεπει να εχετε το μαγιο σας η δευτερο εσωρουχο και μια πετσετα.
Στην τιμη δεν συμπεριλαμβανεται η μεταφορα μέχρι τη βάση της εταιρίας (Κλειδωνιά Ιωαννίνων), οποτε ο καθενας θα παει με το ιδιωτικο του αυτοκινητο. Η αναχωριση θα γινει στις 08:00 π.μ. απο το παρκινγκ του εμπορικου κεντρου Κστοριάς ετσι ωστε οσοι δεν εχουν δικο τους μεταφορικο μεσο να βολευτουν στις κενες θεσεις που θα υπαρχουν σε αλλα οχηματα.
Δεν χρειαζεται καμια απολυτως προηγουμενη εμπειρια. Ο Βοιδοματης ειναι ιδανικο ποταμι για αρχαριους. Οι πιο έμπειροι μπορούν να δοκιμάσουν την εμπειρία του monoraft ή του hot-dog.
Συμετοχή μπορούν να λάβουν παιδιά από 12 ετών και άνω.
Κατα την διαρκεια της κατάβασης, κανουμε ολιγολεπτη σταση για μπάνιο και βουτιές! Ύστερα κατεβαινουμε απο τις βαρκες για να επισκεφτουμε την Μονή των Αγίων Αναργύρων.
Για τους φυσιολάτρες λοιπόν αλλά και όσους αναζητούν την ένταση στον ελεύθερο χρόνο τους δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μία κατάβαση rafting, ένα σπορ που απευθύνεται σε όλους, χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερα καλή φυσική κατάσταση παρά μόνο καλή διάθεση και πολύ κέφι!
Όσοι λοιπόν έχουν όρεξη και θέλουν να γνωρίσουν το Rafting, αλλά και οι πιο έμπειροι, δεν έχουν παρά να συμμετέχουν στην κατάβαση για να ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία!

Απαιτείται τηλεφωνική κράτηση στο: (6944792130 Γιώργος)

Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αναβολής της εκδήλωσης λόγω καιρού.


-ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-

ΒΟΙΔΟΜΑΤΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
Ο Βοιδομάτης είναι το πιο καθαρό ποτάμι της Ευρώπης! Περνά από την καρδιά του Εθνικού Δρυμού Βίκου - Αώου, κάτω απο το Πάπιγκο και φημίζεται για τα πόσιμα νερά του. Είναι ένα ήπιο ποτάμι με πρωτόγνωρες ομορφιές. Ιδανικό ποτάμι για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν το Rafting! Δεν απαιτείται καμια απολύτως προηγούμενη εμπειρία στο Rafting, ουτε ειδικές γνώσεις και εκπαίδευεση, πέρα απο της οδηγίες που θα δώσει ο συνοδός της έκδρομης πριν την εκκίνηση. Η βάρκα φιλοξενεί απο 2-8 ατόμα και τον οδηγό. Η διαδρομή είναι περίπου 1,5
με 2 ώρες.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RAFTING
Στην ουσία πρόκειται για την κατάβαση ποτάμου με φούσκωτη βάρκα που κινείται με κουπιά. Το ρευμα του ποταμού είναι αυτό που καθορίζει τη πορεία ενω τα κουπιά χρησημοποιούνται για την αποφύγη εμποδίων. Το RAFTING είναι ένα πολύ κοινωνικό άθλημα που φέρνει τον άνθρωπο σε επαφή με το παρθένο φυσικό περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα ασκείται και διασκεδάζει. Ειναι ευεγερτικό για όλους τους ανθρώπους και δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις και εκπαίδευεση, πέρα απο της οδηγίες που θα δώσει ο συνοδός της έκδρομης, η βάρκα φιλοξενεί απο 2-8 ατόμα και τον οδηγό.

ΒΑΡΚΑ RAFTING
η βάρκα φιλοξενεί από 2-8 άτομα και τον οδηγό. Είναι κατασκευασμένη από εξαιρετικής αντοχής υλικά κ έχει την ιδιότητα να είναι αυτοαδειαζόμενη, έτσι ώστε το νερό που πιθανόν να εισέρχεται σ αυτή να μπορεί να αδειάζει αυτόματα από μόνο του, βάση της αρχής των συγκοινωνούντων δοχείων. Η υδροδυναμική της σχεδίαση την καθιστά πολύ ευέλικτη και ικανή να κατέβει τμήματα ποταμών ακόμα και μεγάλης δυσκολίας. Για λόγους ασφαλείας, διαθέτει τουλάχιστον πέντε διαφορετικούς πλωτήρες (αεροθαλάμους), ώστε ακόμη και σε περίπτωση προβλήματος σε κάποιον από αυτούς να μπορεί να συνεχίσει χωρίς πρόβλημα την κατάβαση.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MONORAFT-HOT DOG
Μετά την καθιέρωση του rafting σαν μέσο κατάβασης των ποταμών η ανάγκη για μεγαλύτερη ευχαρίστηση και περισσότερη αδρεναλίνη δημιούργησε το monoraft και το hot dog.·Πρόκειται για σχετικά εύκολα και παιχνιδιάρικα σκάφη χωρίς να απαιτείται για την οδήγηση τους ειδική εκπαίδευση και εμπειρία όπως το kayak. Η μεγάλη ευστάθεια· και εξαιρετική ευελιξία που διαθέτουν προσφέρει στα πληρώματα τους· έντονες συγκινήσεις και μια αμεσότερη επαφή με το υγρό στοιχείο.
Αν ζητάς λοιπόν κάτι παραπάνω από μία απλή περιπέτεια, αν είσαι από αυτούς που θέλουν να ζουν τα πάντα στο όριο, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το μονοραφτ ή το χοτ ντογκ, σίγουρα θα σε αποζημιώσει και ίσως να αποδειχτεί η συναρπαστικότερη εμπειρία της ζωής σου.

ΒΑΡΚΕΣ MONORAFT-HOT DOG
Πρόκειται για μονοθέσια η διθέσια φουσκωτά σκάφη (raft) με τις ίδιες ιδιότητες που έχει και η βάρκα του rafting δηλαδή είναι αυτοαδειαζόμενα για να μπορεί να βγαίνει το νερό που εισέρχεται σε αυτά, δεν έχουν καρίνα για να μπορούν να είναι ευέλικτα και διαθέτουν τουλάχιστον τρείς διαφορετικούς πλωτήρες ώστε αν κάποιος τρυπήσει να μπορούν να συνεχίσουν με ασφάλεια την κατάβαση.
Τα μονοθέσια σκάφη που συνήθως διαθέτουν ιμάντες στήριξης για τα πόδια του αναβάτη τα ονομάζουμε monoraft ενώ τα διθέσια τα αποκαλούμε hot dog.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Όλο το πλήρωμα είναι εφοδιασμένο από εμάς με τον απαραίτητο εξοπλισμό, ο οποίος αποτελείται από βάρκες, ειδικές στολές neopren, σωσίβια (life jackets), κράνοι και φυσικά κουπιά.


https://www.facebook.com/events/495017793869144/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου