yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

NEOBUX - Ο ΒΑΣΙΛΙΆΣ ΤΩΝ PTC ΣΕΛΊΔΩΝ



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ---- Έχασε 16kg σε 2 μήνες. Δείτε πώς το έκανε : Πατήστε εδώ
Εδω θα βρείτε ένα μικρό οδηγό για την καλύτερη PTC σελίδα στον κόσμο. 

Γιατί το NeoBux είναι το καλύτερο και το πιο αξιόπιστο PTC

Οι λόγοι είναι απλοί: 
  1. Εχει πληρώσει στα μέλη του περισσότερα από 70 εκατομμύρια δολάρια μέχρι σήμερα!
  2. Λειτουργεί από το 2008 χωρίς προβλήματα και χωρίς το παραμικρό ίχνος αναξιοπιστίας!
  3. Εκατομμύρια χρήστες έιναι γραμμένοι στη σελίδα!
  4. Ολα αυτά τα χρόνια πληρώνει ΟΛΟΥΣ τους χρήστες και μάλιστα ΑΜΕΣΑ!
  5. Εχει πληρώσει πολλά, αλλά έχει βγάλει ακόμα περισσότερα. Πρόκειται για μία κερδοφόρα επιχείρηση η οποία δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ, εφόσον παραμένει τόσο κερδοφόρα.



Μεγάλες πληρωμές

Οι παρακάτω πληρωμές ανήκουν σε χρήστες του NeoBux και είναι πέρα για πέρα αληθινές... Μάλιστα ένας από τους πιο επιτυχημένους χρήστες είναιΕλληνας (Reggen) και έχει καθαρό μηνιαίο εισόδημα από το NeoBux γύρω στα2500$!!! Ο ίδιος έχει αναφέρει ότι διαθέτει ελάχιστους άμεσους referrals και ότι το μυστικό της επιτυχίας είναι η στρατηγική, η καλή οργάνωση και η οριοθέτηση ξεκάθαρων στόχων. 





Ακόμα δεν πείθομαι

Μια ένδειξη (αν όχι απόδειξη) αξιοπίστιας αποτελεί το ίδιο το forum του NeoBux. Επισκεφτείτε το forum του NeoBux και θα δείτε ότι γίνεται ένας πραγματικόςΧΑΜΟΣ!!! Εκατοντάδες μηνύματα δημοσιεύονται καθημερινά από τους χιλιάδες χρήστες της σελίδας... Επισκεφτείτε το ελληνικό forum του NeoBux για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι πόση κινητικότητα υπάρχει αλλά και πόσα μηνύματα ανταλλάσονται καθημερινά μόνο από τους Ελληνες χρήστες...
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παρακάτω -δημοσιευμένη στο φόρουμ- εικόνα ενός χρήστη από την Πολωνία, ο οποίος "τόλμησε" (σπανίως οι πετυχημένοι χρήστες αποκαλύπτουν τα στατιστικά τους στο φόρουμ) να μοιραστεί τα στατιστικά του δημοσίως. Η εικόνα νομίζω πως μιλάει από μόνη της.


Οπως μπορείτε να δείτε, ο συγκεκριμένος χρήστης έχει μόλις 27 άμεσους ρέφεραλς (τρανή απόδειξη ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχει κανείς άμεσους ρέφεραλς προκειμένου να βγάλει ένα καλό εισόδημα) και σχεδόν 27000 (!) νοικιασμένους ρέφεραλς! Παρεμπιπτόντως, τα 20000 κλικς που κατά μέσο όρο παίρνει καθημερινά από τους νοικιασμένους του ρέφεραλς, μεταφράζοναι σε 200 δολάρια ημερησίως (μεικτό κέρδος). Το καθαρό μηνιαίο του κέρδος είναι 1200$, δηλαδή σχεδόν ένας κανονικός μισθός...



Απορίες

Αν είστε νέος χρήστης του NeoBux, είναι απολύτως λογικό να έχετε απορίες... Μπορείτε να βρείτε απάντηση σε οποιαδήποτε σχεδόν ερώτησή σας, αν επισκεφτείτε το ελληνικό forum του NeoBux. Θα πρότεινα να το επισκεφτείτε και να διαβάσετε όσα περισσότερα θέματα μπορείτε. Αν παρ' όλα αυτά έχετε ακόμα απορίες, μπορείτε να υποβάλλετε την ερώτησή σας στο forum. Εννοείται πως θα λάβετε απάντηση και μάλιστα πολύ γρήγορα, μιας και οι Ελληνες χρήστες είναι ήδη πολλοί και συμμετέχουν πολύ ενεργά στις συζητήσεις του forum! 



Adprize. Αξίζει;

Το AdPrize είναι μια καινοτομία του NeoBux και μοιράζει καθημερινά αρκετά δώρα! Μπορείτε να κερδίσετε από μερικά NeoPoints μέχρι και Golden συνδρομή για ένα ολόκληρο χρόνο!!! Τα βραβεία-δώρα που μοιράζονται καθημερινά  από το AdPrize είναι τα παρακάτω: 

10 x Golden Συνδρομές (Χρυσή συνδρομή για ένα χρόνο σε 10 υπερτυχερά μέλη) 

2 x 50$ (50 δολάρια σε 2 υπερτυχερά μέλη) 

4 x 25$ (25 δολάρια σε 4 υπερτυχερά μέλη) 

10 x 10$ (10 δολάρια σε 10 τυχερά μέλη) 

20 x 5$ (5 δολάρια σε 20 τυχερά μέλη) 

50 x 2$ (2 δολάρια σε 50 τυχερά μέλη) 

100 x 1$ (1 δολάριo σε 100 τυχερά μέλη) 

200 x 0.50$ (μισό δολάριο σε 200 τυχερά μέλη) 

400 x 0.25$ (25 λεπτά σε 400 τυχερά μέλη) 

1000 x 10 NeoPoints (10 NeoPoints σε 1000 τυχερά μέλη) 

100 x 100 NeoPoints (100 NeoPoints σε 100 τυχερά μέλη) 

10 x 1000 NeoPoints (1000 NeoPoints σε 10 τυχερά μέλη) 

1 x 10000 NeoPoints (10000 NeoPoints σε ένα υπερτυχερό μέλος) 

Οπότε είναι σίγουρο ότι ΑΞΙΖΕΙ να αφιερώνετε επιπλέον 5 λεπτά από το χρόνο σας για να βλέπετε τις διαφημίσεις του AdPrize! Πού ξέρετε, μπορεί να κερδίσετε50$ ή και την Golden συνδρομή! Ηδη αρκετοί Ελληνες χρήστες μέχρι τώρα έχουν κερδίσει την Golden συνδρομή! Γιατί όχι και εσείς; 



Αλλοι τρόποι για να βγάλετε χρήματα

Εκτός από τον παραδοσιακό τρόπο προβολής διαφημίσεων (και πίστωσης κάποιου ποσού μετά την προβολή κάθε διαφήμισης), το NeoBux παρέχει και άλλους τρόπους προκειμένου να βγάλετε κι άλλα χρήματα!

Συγκεκριμένα, αν έχετε περισσότερο χρόνο, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα Mini Jobs και τις NeoCoins προσφορές!

Για να δείτε τις διαθέσιμες NeoCoins προσφορές αλλά και τα διαθέσιμα Mini Jobs, θα πρέπει να κάνετε κλικ στην καρτέλα "Προσφορές", που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας, ακριβώς δεξιά από την καρτέλα "Δείτε Διαφημίσεις".

Τα Mini Jobs ("μίνι" εργασίες) είναι κάποιες μικρές και σύντομες σε διάρκεια δραστηριότητες τις οποίες μπορείτε να εκπληρώσετε και να κερδίσετε επιπλέον χρήματα! Για να εκπληρώσετε τα Mini Jobs, θα πρέπει να διαβάσετε με προσοχή τις οδηγίες που συνοδεύουν κάθε δραστηριότητα και να τις περατώσετε με επιτυχία (π.χ. πρέπει να είστε προσεκτικοί στις απαντήσεις που δίνετε). Το κόμιστρο που δίνει κάθε δραστηριότητα συνήθως πιστώνεται στο λογαριασμό σας άμεσα, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της μίνι δραστηριότητας!

Μία άλλη καινοτομία του NeoBux είναι και οι NeoCoins προσφορές.

Κατ'αρχάς, το NeoCoin είναι το νόμισμα του NeoBux και μπορεί να ανταλλαχθεί με χρήματα απευθείας στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας. Προς το παρόν, μπορείτε να κερδίσετε NeoCoins εκπληρώνοντας προσφορές.

Τα NeoCoins μπορούν να ανταλλαχθούν μόνο με αληθινά χρήματα ($) στο βασικό υπόλοιπο του λογαριασμού σας.

Η ισοτιμία της ανταλλαγής είναι η ακόλουθη:

5000 NeoCoins = 5 $ (δηλαδή 1 δολ. για κάθε 1000 NeoCoins)
10000 NeoCoins = 11 $ (δηλαδή 1.1 δολ. για κάθε 1000 NeoCoins)
20000 NeoCoins = 24 $ (δηλαδή 1.2 δολ. για κάθε 1000 NeoCoins)
30000 NeoCoins = 39 $ (δηλαδή 1.3 δολ για κάθε 1000 NeoCoins)
40000 NeoCoins = 56 $ (δηλαδή 1.4 δολ. για κάθε 1000 NeoCoins)
60000 NeoCoins = 90 $ (δηλαδή 1.5 δολ. για κάθε 1000 NeoCoins)
80000 NeoCoins = 128 $ (δηλαδή 1.6 δολ. για κάθε 1000 NeoCoins)
100000 NeoCoins = 170 $ (δηλαδή 1.7 δολ. για κάθε 1000 NeoCoins)

Καθημερινά υπάρχουν αρκετές NeoCoins προσφορές διαθέσιμες και κάθε μία από αυτές προσφέρει -ανάλογα με τον τύπο της προσφοράς- από μερικές δεκάδες μέχρι και αρκετές χιλιάδες NeoCoins (π.χ. 20000 NeoCoins)!!!

Τα NeoCoins που δίνει κάθε προσφορά πιστώνονται 30 ημέρες έπειτα από την επιτυχημένη ολοκλήρωση της προσφοράς. Αυτή η αναμονή είναι απαραίτητη για λόγους ασφαλείας.

Μπορείτε να ανταλλάξετε τα NeoCoins σας με χρήματα ($) στο λογαριασμό σας όταν συγκεντρώσετε τουλάχιστον 5000 NeoCoins και μετά την περίοδο αναμονής των 30 ημερών.



Στρατηγική

Αφήσαμε το πιο σημαντικό κομμάτι για το τέλος. Είναι αυτό που σας ενδιαφέρει σίγουρα περισσότερο : Η στρατηγική
Η στρατηγική που θα ακολουθήσετε στο NeoBux είναι το Α και το Ω και έχει καθοριστική σημασία για την πορεία σας στην εν λόγω σελίδα. 

Για να καταφέρετε να βγάλετε ένα ικανοποιητικό εισόδημα θα πρέπει να έχετε αρκετούς referrals. Αυτοί θα σας δώσουν παθητικό εισόδημα και θα αυξήσουν κατακόρυφα τα έσοδά σας. Οσο περισσότερους referrals έχετε, τόσα περισσότερα θα είναι τα κέρδη σας. Υπάρχουν δύο είδη Referrals: οι άμεσοι Referrals (DR) και οι νοικιασμένοι Referrals (RR). 

Για να πετύχετε στο NeoBuxΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να έχετε άμεσους referrals, μπορείτε να τα καταφέρετε εξίσου καλά και μόνο με νοικιασμένους referrals! Εξάλλου η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών δουλεύει κυρίως με νοικιασμένους referrals. Το μυστικό της επιτυχίας είναι να ακολουθήσετε μια σωστή στρατηγική! Η προηγούμενη εικόνα με τα στατιστικά του πετυχημένου χρήστη από την Πολωνία, νομίζω πως αποδεικνύει ότι το παν είναι η σωστή διαχείριση των νοικιασμένων ρέφεραλς. Είναι αυτονόητο βέβαια πως αν καταφέρετε να βρείτε και άμεσους referrals τότε θα βγάλετε πολλά λεφτά...

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές στρατηγικές για να πετύχετε στο NeoBux. Παρακάτω παρουσιάζεται μία από τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές που έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτή. Στην πορεία μπορείτε βέβαια να την αλλάξετε και να την προσαρμόσετε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες ή συνθήκες. 

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και να θυμάστε ότι πρέπει να έχετε αρκετήΥΠΟΜΟΝΗ για να τα καταφέρετε! Εξάλλου δεν θα χρειαστείτε παρά μόνο 5-10 λεπτά ανασχόλησης την ημέρα. Πιστεύω ακράδαντα ότι αξίζει να αφιερώσετε καθημερινά 5 λεπτά από το χρόνο σας και ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω!

1. Κάντε κλικ σε όλες τις διαφημίσεις καθημερινά. Υπολογίστε γύρω στα 5 λεπτά καθημερινά από το χρόνο σας.

2. Οταν φτάσετε τα 2$, ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΠΛΗΡΩΜΗ αλλά μεταφέρετε αυτό το ποσό στο υπόλοιπο ενοικίασης (Rental Balance).

3. Νοικιάστε 3 referrals. Το κόστος είναι 0.20$ για τον καθένα, άρα θα δώσετε 0.60$ συνολικά. Μπορείτε να νοικιάσετε τους referrals ακόμη και όταν φτάσετε τα 0.60$, όμως συνιστώ να το κάνετε όταν ο λογαριασμός σας φτάσει τα 2$ ούτως ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τους referrals.

4. Σε αυτό το σημείο ενεργοποιήστε την Αυτόματη Πληρωμή (ΑυτοΠληρωμή). Ενεργοποιώντας την Αυτόματη Πληρωμή εξοικονομείτε 15% από κάθε νοικιασμένο referral σας. Να θυμάστε ότι η ΑυτοΠληρωμή λειτουργεί μόνο για τους referrals που θέλουν 20 ή περισσότερες μέρες για να λήξουν. Δηλαδή η Αυτόματη Πληρωμή δεν θα λειτουργήσει για έναν referral που έχει υπόλοιπο ενοίκιασης κάτω από 20 ημέρες.

5. Ανακυκλώστε τους referrals που δεν είναι ενεργοί επί 5-6 συνεχόμενες ημέρες. Καλό είναι πρώτα να ελέγξετε το μέσο όρο διαφημίσεων (AVG) που βλέπει καθημερινά ο νοικιασμένος referral, προτού τον αντικαταστήσετε με κάποιον άλλο. Γενικά επιδιώκουμε όλοι οι νοικιασμένοι referrals να έχουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο μέσο όρο προβολής διαφημίσεων (AVG). Αν είσαστε απλό μέλος (standard member), ο ελάχιστος μέσος όρος διαφημίσεων (AVG) που πρέπει να έχει ένας νοικιασμένος referral, ώστε να μην είναι ζημιογόνος, είναι 1.33. Ενας μέσος όρος ίσος με 1.5 είναι ανεκτός αλλά αυτό που πρέπει να επιδιώκετε είναι οι νοικιασμένοι σας referrals να έχουν ένα AVG  ίσο ή μεγαλύτερο από 2.0.

6. Εάν δείτε ότι οι νοικιασμένοι referrals είναι ενεργοί, τότε επεκτείνετε τους 2 από αυτούς (αυτούς με το μεγαλύτερο AVG) για άλλες 90 ημέρες.

7. Δύο εβδομάδες αφότου νοικιάσατε τους πρώτους σας referrals, νοικιάστε ξανά άλλους τρεις referrals.

8. Επαναλάβετε τα βήματα 5 και 6.

9. Νοικιάστε άλλους 3 referrals (τώρα έχετε συνολικά 9 νοικιασμένους referrals).

10. Επαναλάβετε τα βήματα 5 και 6.

11. Αν διαθέτετε αρκετά χρήματα στο υπόλοιπό σας, επεκτείνετε τους τελευταίους 3 referrals που νοικιάσατε για άλλες 90 ήμερες.

12. Νοικιάστε ξανά άλλους 3 referrals

13. Τώρα έχετε συνολικά 12 νοικιασμένους referrals και προσπαθήστε να επεκτείνετε και τους τελευταίους 3 για 90 ημέρες.

14. Στο σημείο αυτό προσπαθήστε να νοικιάζετε περισσότερους referrals, π.χ. το πακέτο των 10 referrals που κοστίζει 2$.

15. Να θυμάστε πάντα να ανακυκλώνετε τους μη ενεργούς referrals σας. Η στρατηγική ανακύκλωσης είναι ιδιαίτερα σημαντική.

16. Συνεχίστε μέχρι να φτάσετε τους 300 referrals και στο σημείο αυτό προσπαθήστε να τους συντηρήσετε και να ανακυκλώνετε τους ανενεργούς.

17. Περιμένετε μέχρι ο λογαριασμός σας να φτάσει τα 90$ και ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΛΗΨΗ!

18. Οταν φτάσετε τα 90$, αναβαθμίστε το λογαριασμό σας σε GOLDEN. ΗΧρυσή συνδρομή διπλασιάζει τα έσοδά σας από τους referrals. Ετσι, κάθε κλικ ενός νοικιασμένου referral δίνει πλέον 0.01$ από 0.005$ που έδινε πριν.

21.Τώρα που είστε ένα GOLDEN μέλος, νοικιάστε περισσότερους referrals (π.χ. το πακέτο των 100 referrals) και ακολουθήστε την παραπάνω στρατηγική. Θα δείτε τις απολαβές σας να αυξάνονται εντυπωσιακά με το πέρασμα του χρόνου!

22. Να θυμάστε ότι η ανακύκλωση είναι το κύριο κλειδί για να αποκτήσετε ενεργούς referrals. Για την ανακύκλωση των referrals σας, μπορείτε να χρησιμοποιείτε (εφόσον διαθέτετε) τα NeoPoints σας. Μια ανακύκλωση στοιχίζει γύρω στα 90 NeoPoints (ή 0.07$, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το χρηματικό υπόλοιπό σας).

23. Αφού δείτε τις καθημερινές διαφημίσεις, μην ξεχνάτε να κάνετε κλικ και στις διαφημίσεις του AdPrize. Υπολογίστε άλλα 5 λεπτά από το χρόνο σας. Το AdPrize είναι προαιρετικό, ωστόσο συνιστώ ανεπιφύλακτα να βλέπετε και τις διαφημίσεις του AdPrize. Πού ξέρετε, μπορεί να κερδίσετε από το πουθενά τη Χρυσή Συνδρομή και μετά ποιος σας πιάνει... Να θυμάστε ότι το "πάρτι" ξεκινάει όταν αποκτήσετε τη Χρυσή Συνδρομή... 


Η διατήρηση των στατιστικών των referrals σας είναι πολύ σημαντική και θα σας βοηθήσει να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για τη συμπεριφορά και τη δραστηριότητά τους ενώ θα είναι πολύ πιο εύκολο να αποφασίσετε ποιους θα πρέπει να ανακυκλώσετε. Αν έχετε λίγους referrals (π.χ. 20-30), είναι σχετικά εύκολο να τους διαχειριστείτε. Οταν όμως αποκτήσετε περισσότερους, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε κάποιο ειδικό πρόγραμμα για να κρατάτε τα στατιστικά τους. Εξαιρετικό εργαλείο θεωρείται το Handy Manager (το δημιούργησε ένας χρήστης του NeoBux). Είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να το εντοπίσετε πανεύκολα αν ψάξετε στο διαδίκτυο. Αν πάλι δεν σας βολεύει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Excel. Αν έχετε λίγους νοικιασμένους referrals τότε μπορείτε να κρατάτε τα στατιστικά τους χειροκίνητα (όμως αυτό είναι ιδιαίτερο χρονοβόρο αν έχετε πολλούς referrals). Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να αποφασίσετε στην πορεία ποια τακτική θα ακολουθήσετε αναφορικά με τη διατήρηση στατιστικών των referrals σας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά περιόδους το NeoBux βάζει προσφορές και μπορεί να μειώσει την τιμή της Golden Συνδρομής (π.χ. στα 75$ αντί για 90$ που κοστίζει κανονικά). Οπότε αν είστε κοντά στο όριο, να έχετε το νου σας...

Αν θέλετε να επιταχύνετε τον πρώτο σας στόχο, που είναι η απόκτηση τηςΧρυσής Συνδρομής, μπορείτε να κάνετε και κάποιες από τις πολλές προσφορές (Mini Jobs και NeoCoins) που είναι διαθέσιμες. Κάποιες από αυτές είναι πραγματικά επικερδείς και πολύ συμφέρουσες. Κάνοντας 1-2 προσφορές την ημέρα θα φτάσετε πιο γρήγορα στο στόχο σας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια από τα χρήματα που έχετε βγάλει από τα άλλα PTC Sites (εφόσον ασχολείστε και με άλλες PTC σελίδες) προκειμένου να νοικιάσετε referrals στο NeoBux. Χιλιάδες χρήστες σε όλον τον κόσμο χρησιμοποιούν τα κέρδη τους από τις άλλες PTC σελίδες στο NeoBux. Και είναι λογικό αφού κανένα άλλο PTC δεν έχει τις προοπτικές που έχει το NeoBux. Τέλος, συνίσταται να εγκαταστήσετε το AdAlert για να μην χάνετε καμία διαφήμιση. Το AdAlert είναι ένα extension και σας ειδοποιεί αμέσως όταν υπάρχει κάποια καινούργια διαφήμιση. Για να το εγκαταστήσετε θα πρέπει να κάνετε κλικ στο αντίστοιχο κουμπί που βρίσκεται δεξιά, στο κάτω μέρος της σελίδας.

1 σχόλιο:

  1. kalispera paidia.... eimai melos tou neobux kai mporw na sas epivevaiwsw oti to neobux PLIRWNEI.... to mono pou xreiazetai einai liga lepta apo to xrono sas wste na deite diafimiseis ligwn deuteroleptwn....

    Grafteite sto link http://www.neobux.com/?r=eloniraki
    kai valte ws refferer eloniraki wste na vgoume oloi kerdismenoi.....

    KALI ARXI KAI KALA KERDI

    ΑπάντησηΔιαγραφή