yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

GUARDIAN “αδειάζει” Αναστασιάδη: “Είναι ένας πλούσιος που φροντίζει τα συμφέροντά του”!




ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ---- Έχασε 16kg σε 2 μήνες. Δείτε πώς το έκανε : Πατήστε εδώ

«Είναι ένας πολύ, πολύ πλούσιος άνθρωπος που χρησιμοποιεί τις πολιτικές διασυνδέσεις για να επεκτείνει την νομική του εταιρεία». Αυτή την άποψη για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Κύπρο φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα Guardian εστιάζοντας στην ανακοίνωση του πως ζήτησε μείωση του μισθού του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, πολλοί Κύπριοι θεωρούν πως πρόκειται για μια επιτήδεια κίνηση του βρετανικής εκπαίδευσης δικηγόρου, που έχει μια ισχυρή νομική εταιρεία στο νησί και ανήκει σε μια πλούσια ελίτ που δεν πρόκειται να πληγεί από την οικονομική κρίση. Ο μισθός του προέδρου ανέρχεται στα 110.000 ευρώ, χωρίς τις έξτρα αμοιβές και επιδόματα.
Στη συνέχεια το άρθρο δημοσιεύει την αντίδραση του νομικού Χρήστου Νεοφύτου στην ανακοίνωση Αναστασιάδη ότι ζήτησε να του μειωθεί ο μισθός κατά 25%. “Ξέσπασα στα γέλια μόλις το άκουσα. Ο Αναστασιάδης είναι ένας πολύ, πολύ πλούσιος άνθρωπος που έχει χρησιμοποιήσει τις πολιτικές του επαφές για να επεκτείνει τη νομική του φίρμα. Οπως πολλοί άλλοι πολίτες, κάθε άλλο παρά εντυπωσιάστηκα από την απόφασή του”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου