yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Στην DEUTCHE bank έβγαλαν οι συγγενείς του ΑΝΑΝστασίαδη!!




ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ---- Έχασε 16kg σε 2 μήνες. Δείτε πώς το έκανε :Πατήστε εδώ 
Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝ που καταστρέφει τον Ελληνισμό.
Μεγάλο ηθικό και νομικό ζήτημα προκαλέι η αποκάλυψη πως η οικογένεια του γαμπρού του Νίκου Αναστασιάδη απέσυρε περίπου 21 εκατομμύρια ευρώ από τις κυπριακές τράπεζες, 3 μόλις μέρες
πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup όπου αποφασίστηκε το κούρεμα.
 Τα λεφτά μεταφέρθηκαν σε τράπεζες του Λονδίνου. Για να πραγματοποιηθεί η μεταφορά, η εταιρία έσπασε 5 τραπεζογραμμάτια που διατηρούσε στη Λαϊκή Τράπεζα ενώ το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου ήταν κλειστό.
  Η εφημερίδα Χαραυγή έφερε στο φως τις συναλλαγές της εταρίας των συγγενών του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, A.Loutsios & Sons. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρία στις 12 Μαρτίου έσπασε 5 γραμμάτια συνολικής αξίας 21 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία διατηρούσε στη Λαϊκή Τράπεζα και στη συνέχεια (12 και 13 Μαρτίου) τα μετέφερε με εμβάσματα στο Λονδίνο, σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Barclays και τη Τράπεζας Κύπρου Ηνωμένου Βασιλείου.

 Πολλά ερωτήματα προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο «φυγαδεύτηκαν» τα λεφτά, καθώς οι τράπεζες ήταν κλειστές. Όπως φαίνεται από τις κινήσεις των λογαριασμών, τα γραμμάτια ρευστοποιήθηκαν και στάλθηκαν στο εξωτερικό εν μια νυκτί. Νομικές ευθύνες προκύπτουν από τη συναλλαγή αυτή της τράπεζας με την εν λόγω εταιρία. Ενώ δεν υπήρχαν περιορισμοί στην μετακίνηση κεφαλαίων, εν τούτοις οι τράπεζες απαγόρευαν ρητά τη διακοπή γραμματίων πριν την ημερομηνία λήξεώς τους.

Θέματα πολιτικής τάξης προκύπτουν για τον Νίκο Αναστασιάδη αλλά και τον υπουργό Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή, ειδικότερα μετά την δημόσια παραδοχή του τελευταίου πως η κυβέρνηση γνώριζε για τις προθέσεις του Eurogroup σχετικά με το κούρεμα των καταθέσεων, κάτι που ο Αναστασίαδης είχε διαψεύσει. Ακόμη, το δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας αναφέρει πως το ζεύγος Άντης και Κάτια Λουτσίου έστειλαν την 1η Μαρτίου 5 εκατομμύρια ευρώ, από λογαριασμό που διατηρούσαν από κοινού στη Λαϊκή, προς την Deutsche Bank και την Barclays και πως άλλα 24 εκατομμύρια ευρώ αποσύρθηκαν από τη Λαϊκή στις 29 Ιανουαρίου του 2013.

Δήλωση Αναστασιάδη για τη μεταφορά χρημάτων από συγγενείς του

Ως μια «προσπάθεια αποπροσανατολισμού του λαού από τις ευθύνες όσων οδήγησαν τη χώρα σε κατάσταση χρεοκοπίας», παρουσίασε ο Νίκος Αναστασιάδης τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την απόσυρση 21 εκατομμυρίων ευρώ από την οικογένεια του γαμπρού του, λίγες μέρες πριν την απόφαση κουρέματος από το Eurogroup.

«Η προσπάθεια διασυρμού εταιριών ή προσώπων συνδεδεμένων με την οικογένειά μου, αλλά και ο στόχος να πληγεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν αποτελούν παρά προσπάθεια αποπροσανατολισμού» , αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο κ. Αναστασιάδης.
Όπως γράφει, η « ανακοίνωση της εταιρίας Α. Λούτσιος και Υιοί Λτδ, και των κ.κ. Άντη και Κάτιας Λούτσιου, μιλά από μόνη της. Θέλω να κάνω ξεκάθαρο πως δεν θα ανεχτώ την όποια διαπλοκή και πως η διακηρυγμένη θέση μου δεν με εξαιρεί βεβαίως, και συνεπώς εάν το ΑΚΕΛ και το εκφραστικό του όργανο επιθυμούν την πλήρη διερεύνηση τυχόν ευθυνών μου, θα πρέπει να θεωρούν δεδομένη τη δική μου συμβολή στο διορισμό ποινικών ανακριτών από τον Γενικό Εισαγγελέα».
Επαναλαμβάνει μάλιστα ότι «ουδείς εξαιρείται της έρευνας την οποία ανέλαβε η υπό τον κ. Πική Ερευνητική Επιτροπή. Ούτε και εγώ προσωπικά, είτε ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είτε ως απλός πολίτης.»

Επίσης, δηλώνει ότι μεθαύριο, Τρίτη, όταν η Διερευνητική Επιτροπή θα αναλάβει τα καθήκοντά της, θα καλέσει τον πρόεδρο και τα μέλη της «να ερευνήσουν την συγκεκριμένη περίπτωση με την ίδια αυστηρότητα με την οποία, είμαι σίγουρος, ότι θα διερευνήσουν όλες τις πτυχές της οικονομικής τραγωδίας την οποία βιώνει ο λαός μας».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου