yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Δείτε τι ψήφισαν οι Βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας στην Ονομαστικη Ψηφοφορία στη Βουλή για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ


vouli

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ---- Έχασε 16kg σε 2 μήνες. Δείτε πώς το έκανε : Πατήστε εδώ 
Χωρις απρόοπτα για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, εξελίχθηκε στη Βουλή πριν από λίγο η Ονομαστική Ψηφοφορία ονομαστική ψηφοφορία, επί της τροπολογίας για τις κατευθύνσεις στα Τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Σε ό,τι αφορά την Κοζάνη, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης ψήφισαν όχι, εκτός του κου Κασαπίδη που ψήφισε ΠΑΡΩΝ, ενώ υπέρ τάχθηκαν οι κυβερνητικοί βουλευτές.


Νομός ΦλώριναςΚωνσταντινίδης Ευστάθιος (Ν.Δ.) ΝΑΙ
Γερμανίδης Αθανάσιος (ΣΥ.ΡΙΖ.Α)ΟΧΙ
Νομός ΓρεβενώνΚοψαχείλης Τιμολέων (Ν.Δ.) ΝΑΙ
Νομός ΚαστοριάςΑντωνίου Μαρία (Ν.Δ.) ΝΑΙ
Διαμαντόπουλος Ευάγγελος (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) ΟΧΙ
Νομός ΚοζάνηςΚασαπίδης Γεώργιος (ανεξάρτητος πρώην Ν.Δ.) ΠΑΡΩΝ
Παπαδόπουλος Μιχάλης (Ν.Δ.) ΝΑΙ
Ουζουνίδου Ευγενία (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) ΟΧΙ
Κουκουλόπουλος Παρασκευάς (Πάρις) (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) ΝΑΙ
Μακρή Ραχήλ (ΑΝ.ΕΛ.) ΟΧΙ

Την ονομαστική ψηφοφορία έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές Γιάννης Μιχελογιαννάκης και Νίκος Νικολόπουλος. Με την τροπολογία παρέχεται η δυνατότητα ίδρυσης, συγχώνευσης, κατάτμησης, μετονομασίας και κατάργησης Εισαγωγικών Κατευθύνσεων αλλά και Κατευθύνσεων προχωρημένου εξαμήνου σε Τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ με τα Π.Δ. τα οποία προβλέπονται για την ίδρυση, συγχώνευση, μετονομασία Σχολών και Τμημάτων Πανεπιστημίων κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 4009/2001 (σ.σ. τα ΠΔ για την προώθηση του σχεδίου Αθηνά).
Επίσης με την τροπολογία ρυθμίζονται θέματα σχετικά με τον καθορισμό του αριθμού εισακτέων και τη διαδικασία επιλογής υποψηφίων για την εισαγωγή σε Κατευθύνσεις καθώς και λοιπά συναφή θέματα (τίτλοι σπουδών εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έως και το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 κλπ)
http://kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου