yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Καστοριά: Τα τρισδιάστατα σχέδια του νέου Αστυνομικού κτιρίου (χωρίς υδατογράφημα)



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ---- Έχασε 16kg σε 2 μήνες. Δείτε πώς το έκανε : Πατήστε εδώ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε την 21/03/2013 η συνεδρίαση του κεντρικού αρχαιολογικού συμβουλίου νεωτέρων μνημείων, και με ψήφους 12 (δώδεκα) προς 1(ένα), έκρινε κατεδαφιστέο το κτίριο στο στρατόπεδο Μαθιουδάκη, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την άμεση ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς.

Στην χθεσινή συνεδρίαση του κεντρικού αρχαιολογικού συμβουλίου νεωτέρων μνημείων εκτός από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς παρίσταντο η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα. Αντωνίου Μαρία ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Δακής, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς κ. Σταυρακάκης καθώς και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου ΠΡΟ. ΠΟ Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παπαδημητρίου και ο εκπρόσωπος του Ο.Σ.Κ. κ. Κυριαζόπουλος.


Μετά από 16 συναπτά έτη το όνειρο ανέγερσης νέου Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς φαίνεται επιτέλους να πραγματοποιείται.
Ευτυχώς οι κόποι και οι αγώνες τόσων ετών δεν πήγαν χαμένοι και η Καστοριά μας θα έχει σύντομα ένα σύγχρονο κτίριο που θα πληροί όλες τις σύγχρονες ανάγκες και που θα αναβαθμίσει κατακόρυφα τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας στους κατοίκους του ακριτικού νομού.






http://eaykastorias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου