yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Βαθαίνει ο "εμφύλιος" στους Ανεξάρτητους Έλληνες - Παραιτήθηκε και ο Δ. Σταμάτης - Μήνυμα Καμμένου στο Facebook: "Tους λυπάμαι"




- Ο κ. Σταμάτης στην επιστολή του αναφέρει πως παραιτείται για λόγους προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας
- Μιλώντας ο κ. Σταμάτης στον ΣΚΑΙ ανέφερε ότι αποσύρετε γενικά από την πολιτική ζωή του τόπου
- Εκτός κόμματος οΓ. Μανώλης που αποκάλυψε ότι non paper στην Προεδρία τελικά υπήρχε
- Στο εξωτερικό ο κ. Μαρκόπουλος που όταν επιστρέψει θα τοποθετηθεί στον "εμφύλιο"
- Με αιχμές αλλά χαμηλούς τόνους απάντησε ο Καμμένος στην παραίτηση του Χ. Ζώη
Ο εμφύλιος στους Ανεξάρτητους Έλληνες καλά κρατεί και όλα δείχνουν πως το κόμμα τραντάζεται από τις δηλώσεις στελεχών του κόμματος που ευθέως κατηγορούν τον πρόεδρο, Πάνο Καμμένο. 

Μετά την παραίτηση του εκπροσώπου του κόμματος, Χρήστου Ζώη και την απάντηση με αιχμές από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά και των πόλεμο μέσω twitter, ραδιοφώνου και τηλεοράσεως μεταξύ Καμμένου και Γιάννη Μανώλη έρχεται άλλη μία παραίτηση για να φουντώσει τα σενάρια περί διάσπασης του κόμματος. 

Πρόκειται για τον Δημήτρη Σταμάτη ο οποίος είναι πρώην βουλευτής και νυν γραμματέας Διεθνών Σχέσεων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Άνοιξη. 

Ο κ. Σταμάτης αναφέρει στην επιστολή του πως παραιτείται για λόγους προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας, μετά τα τελευταία γεγονότα, ενώ όπως κάνει γνωστό την είχε υποβάλλει την παραίτησή του και προφορικά μετά την κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω στον κάθε Έλληνα πολίτη τη σταθερή μου θέση κατά του μνημονίου όπως και των αρχών της μεγάλης Κεντροδεξιάς και της ιδεολογίας του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου ως Έλληνας πολίτης στις αρχές της ιδρυτικής διακήρυξης της Ενωμένης Ευρώπης και της Ευρώπης των λαών. Θα συνεχίσω τον αγώνα υπέρ της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, του κοινού νομίσματος και της ευημερίας των λαών. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου κατά των πολιτικών της αλαζονείας και της περιστασιακής μεταμόρφωσης των πολιτικών όπως κάθε φορά τους εξυπηρετεί. 
Ευχαριστώ και τιμώ ιδιαίτερα τους Αιτωλοακαρνάνες για την τιμή που αυτοί για τόσα χρόνια μου δώσανε.

Ο κ. Σταμάτης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΙ ανέφερε πως αποσύρετε γενικά από την πολιτική και πως θα ήθελε να δει μια μεγάλη παράταξη κεντροδεξιάς, ενώ σημείωσε για το non paper πως ακόμα και να το ήξερε δεν θα μπορούσε να το αναφέρει. 

 

Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΩΛΗ
Η μάχη τους δίνεται μέσω twitter, ραδιοφώνου και τηλεοπτικών εκπομπών. Η πρώτη αντίδραση του Πάνου Καμμένου ήταν να χαρακτηρίσει αποστάτη τον Γιάννη Μανώλη και αφήσει εμμέσως να εννοηθεί πως θα του υποβάλει μήνυση για όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. 

Αργότερα, στο περιστύλιο της Βουλής, ο Πάνος Καμμένος έκανε επίσημη δήλωση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο κόμμα του. «Εγώ δεν κρατώ κακία σε κανένα, όσοι αντέχουν να συνεχίσουμε, θα συνεχίσουν μαζί μας, όσοι δεν αντέχουν μπορούν να γυρίσουν στα μαντριά τους, καλό ταξίδι», είπε. 

Για τις αποκαλύψεις του Γιάννη Μανώλη σχετικά με το non paper που δόθηκε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι «τα κόμματα των επαγγελματιών» είχαν στήσει από πριν «μια ομάδα και μάλιστα η πρόταση που υπήρχε ήταν να εξελιχθεί το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε ένα κόμμα κεντροδεξιό, το οποίο θα ήταν ένα κακό αντίγραφο της ΝΔ».

Αργά το απόγευμα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, είχε γράψει στο Facebook του:

Ξεκινήσαμε απο εδώ πολίτες με μόνη ταμπέλα την ΕΛΛΑΔΑ.
Ανατρέψαμε την μεταπολίτευση.....
Μας έκαναν πόλεμο με όλα τα μέσα.....
Τους νικήσαμε.
τώρα που δικαιώνονται οι θέσεις μας....
τώρα που καταρρέει το καθεστώς....
τώρα που οι Έλληνες κατάλαβαν την προδοσία...
τώρα που ξεκινήσαμε το συνέδριο μας ....
μας χτυπούν με όσους δεν άντεξαν, με όσους ξαφνικά θυμούνται το χθές, την δεξιά, την αριστερά, τους ........
την ίδια ώρα που οι Έλληνες υποφέρουν και ένας περήφανος λαός εξαθλιώνεται
δεν τους κακίζω, τους λυπάμαι....
ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ
ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ
ΠΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ........
ΕΜΕΙΣ...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Υ.Γ. αναγνωρίζω ότι είχατε δίκιο πολλοί για τους επαγγελματίες.....

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου