yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Κάλεσμα της Κίνησης Πολιτών Καστοριάς: Καστοριανή, Καστοριανέ , έλα μαζί μας για να δυναμώσει η φωνή διαμαρτυρίας




Καστοριανή, Καστοριανέ, πολίτη που διαμένεις στην ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας μας, όπως μόνος σου διαπιστώνεις η κεντρική εξουσία και οι παραφυάδες της κατάτόπους αγνοεί την παρουσία σου, σφυρίζει αδιάφορα στο ερώτημα αν εσύ μπορείς να  ανταπεξέρθεις στις
δυσκολίες του Χειμώνα που μπήκε για τα καλά στα μέρη μας.

Ήρθε η ώρα να γίνεις συμμέτοχος στην από κοινού προσπάθεια να τους αλλάξουμε την ψευδαίσθηση πως με τα ψέματα ο άνθρωπος ζει.

Ήρθε η ώρα να γίνεις κοινωνός του μηνύματος της ελπίδας προς τους συμπολίτες μας που αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα με το οξύτατο πρόβλημα της θέρμανσης.

Έλα κοντά μας για να γίνουμε πολλοί, : μας και να προβούμε όλοι μαζί στις ενέργειες εκείνες που θα καταδείξουν το πρόβλημα στα κέντρα εξουσίας,  που θα τα επηρεάσουν και θα τα κάνουν να τροποποιήσουν την ανεδαφική πολιτική τους. Το κρύο  πιστό στο ετήσιο ραντεβού του έφτασε, εμείς θα δηλώσουμε απόντες στην καταπολέμηση του;
Έλα σε επαφή με την Κίνηση Πολιτών Καστοριάς για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας έτσι ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας και τους πολίτες που ζουν σε αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου