yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Χώρισε τη γυναίκα του επειδή ήταν… Κουασιμόδος!


Τόσο άσχημη ήταν η Κινέζα που αναγκάστηκε να ξοδέψει περισσότερα από 100.000 δολάρια για να γίνει... όμορφη. Την πλαστική της εμφάνιση όμως την πλήρωσε με ένα διαζύγιο, με 120.000 ευρώ και ένα... άσχημο μωρό!

Ενας άνδρας από την βόρεια Κίνα χώρισε και μήνυσε τη γυναίκα του επειδή στο παρελθόν ήταν κακάσχημη. Κι όμως δεν είναι αστείο καθώς ο Jian Feng δικαιώθηκε από το δικαστήριο κερδίζοντας 120.000 δολάρια αποζημίωση.

Ο Jian ήταν ένας ευτυχισμένος και ερωτευμένος σύζυγος μέχρι που με τη σύζυγό του απέκτησαν ένα πολύ άσχημο κοριτσάκι. Το παιδί δεν έμοιαζε σε κανέναν και τότε άρχισε να κατηγορεί τη γυναίκα του ότι το παιδί δεν είναι δικό του.

Τότε η γυναίκα του αποκάλυψε το μεγάλο της μυστικό. Είχε ξοδέψει περισσότερα από 100.000 δολάρια κάνοντας πλαστικές επεμβάσεις για να βελτιώσει την εξωτερική της εμφάνιση. 

Ο Feng υπέβαλε αμέσως αίτηση διαζυγίου και ζήτησε αποζημίωση για εξαπάτηση και ψυχική οδύνη. Το δικαστήριο τον δικαίωσε και τώρα η πρώην άσχημη σύζυγος εκτός από τα χρήματα που θα δώσει στον σύζυγο θα πρέπει να κάνει οικονομίες για να αλλάξει και την εξωτερική εμφάνιση της κόρης της!

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου