yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Στη φυλακή η παπαδιά και ο εραστής της




Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς, φίλοι, αλλά και χωριανοί του άτυχου ιερέα, οι οποίοι κατέφθασαν στην Αθήνα κατά τις πρωινές ώρες από το χωριό Μαυρολιθάρι Φωκίδος. 

«Γιατί να σε χάσουμε έτσι; Αδερφέ μας, έφυγες πολύ άδικα», ήταν τα λόγια που του σιγοψιθύριζαν με δάκρυα στα μάτια τα αδέρφια του.

Τραγική εικόνα, ο 30χρονος γιος του, ο οποίος δε μπορούσε να πιστέψει τον άδικο χαμό του πατέρα του που προήλθε έπειτα από σατανικό σχέδιο της ίδιας του της μάνας. 

«Χάσαμε τον παπά μας», έλεγαν μεταξύ άλλων οι συγχωριανοί του θύματος που παραβρέθηκαν στην κηδεία του. 

Θυμίζουμε ότι παράκληση της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπως και έγινε.

Την ίδια ώρα προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την πολύωρη απολογία τους στον ανακριτή, η 43χρονη παπαδιά, Θεοδώρα Αυγεροπούλου και ο 40χρονος εραστής της, Νίκος Παναγόπουλος.

Ηταν λίγο μετά τις 11 το πρωί όταν οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία του του 53χρονου ιερεά εισέρχονταν από την πίσω πόρτα στα Δικαστήρια του Πύργου. 

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο ήταν πολύ περισσότερος από την προηγούμενη Τετάρτη και αυτό ανάγκασε τις Αρχές να επιλέξουν εναλλακτικό σχέδιο μεταφοράς τους στα δικαστήρια.

Παρόλα αυτά, ο κόσμος για άλλη μια φορά με φωνές, ύβρεις και κραυγές, έδειξε τον αποτροπιασμό του για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η ίδια η παπαδιά, κατά τη μετάβασή της από τον ανακριτή στον εισαγγελέα, φώναξε: «Είμαι αθώα, το μετάνιωσα»...

Ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη του φονικού, Τάσος Τσατάς, υποστήριξε με δηλώσεις του ότι ο πελάτης του πυροβόλησε με κλειστά μάτια, γιατί δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει. 

Πάλι σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του, δεν πρέπει ο πελάτης του να κατηγορηθεί για το φόνο, αφού δεν ήθελε να σκοτώσει τον ιερέα,αλλά μόνο να τον φοβίσει...

Από την πλευρά της παπαδιάς πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια σταμάτησε στο σημείο του φόνου για να αφήσει τους δύο άνδρες να συζητήσουν μεταξύ τους...

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του ιερέα στους Κρουνούς είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με το κράτος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την Πέμπτη, ο 41χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος πριν από αρκετά χρόνια από το οποίο τραυματίστηκε στο χέρι. Κατά το ιατρικό πόρισμα δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το τραυματισμένο χέρι του για την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας. Έτσι έφτασε μέχρι και να λαμβάνει επίδομα αναπηρίας!

Στο μεταξύ αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι ότι η παπαδιά φαίνεται να είχε και τρίτο εραστή. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο «ψάρευε» τους ερωτικούς της συντρόφους από τις φυλακές της Χαλκίδας και πάντα υπό το πρόσχημα ότι βοηθούσε τον ιερέα σύζυγό της στο φιλανθρωπικό του έργο.

Πηγή style="border: 0px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; margin: 0px; padding: 0px; text-decoration: none; vertical-align: baseline;" target="_blank">patrisnews
.com



 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου