Ντομάτα πέταξε σε αστυνομικό της φρουράς του μεγάρου των Ηλυσίων, ο έφηβος γιος του Νικολά Σαρκοζί, βάζοντας σε μπελάδες τον πατέρα του μέσω προεκλογικής περιόδου.
Ο 15χρονος Λουί «έπαιζε» με τους φίλους του στην αυλή του παλατιού, όταν τα παιδιά για να «σκοτώσουν» την ώρα τους, σκέφτηκαν να μετατρέψουν σε στόχο τη γυναίκα  αστυνομικό που
στεκόταν έξω από την προεδρική κατοικία της Γαλλίας! Εκτός από ντομάτα εκσφενδόνισαν εναντίον της αστυνομικού και ένα κομμάτι μάρμαρμο τραυματίζοντάς την ελαφρά στο μάγουλο καθώς και μπάλες από χαρτί!
 
H αστυνομικός κατήγγειλε το περιστατικό στους ανωτέρους της με αποτέλεσμα ο Σαρκοζί να σπεύσει να της ζητήσει προσωπικά συγγνώμη, ωστόσο τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι συνεργάτες του Γάλλου προέδρου προσπάθησαν να «κουκουλώσουν» τις αταξίες του 15χρονου, προκειμένου να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις το θέμα. Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι: «Εξετάστηκε το ενδεχόμενο μηνυτήριας αναφοράς, αλλά η αστυνομικός πείστηκε να μην προχωρήσει σε αυτή».
Ο σκανδαλιάρης Λουί προσπαθεί να αγγίξει, μπροστά στα έντρομα μάτια του μεγαλύτερου αδελφού του Πιερ, το ύψιστο μετάλλιο της Λεγεώνας της Τιμής!
Ο Σαρκοζί έχει αποκτήσει τον Λουί από το δεύτερο γάμο του με την Σεσιλιά Ατιάς, με την οποία χώρισε το 2007.

Οι υιοί Σαρκοζί
Ο Γάλλος Πρόεδρος έχει αποκτήσει ακόμη δυο γιους τον Πιερ και τον Ζαν, από τον πρώτο του γάμο με τη Μαρί Ντομινίκ Κουλιολί, και μία κόρη, την Τζούλια, με την Κάρλα Μπρούνι.
Ο Λουί με την τρίτη σύζυγο του Νικολά Σαρκοζί, Κάρλα Μπρούνι



agelioforos.gr