yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακάλυψαν πηγάδι κάτω από το σαλόνι τους!!


Ανακάλυψαν πηγάδι κάτω από το σαλόνι τους

Επί τρεις δεκαετίες άκουγαν το πάτωμα του σαλονιού τους να τρίζει κι ένιωθαν τις ξύλινες σανίδες στο δάπεδο να «βουλιάζουν». Ωστόσο με...
τίποτα δεν πήγαινε το μυαλό τους στο τι μπορεί να κρυβόταν από κάτω.


Ένας Βρετανός συνταξιούχος με τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά υπέθεταν ότι το τρίξιμο οφειλόταν σε κατασκευαστικό λάθος. Μέχρι τη στιγμή που ανακάλυψαν ότι κάτω από το σαλόνι τους βρισκόταν ένα μεσαιωνικό πηγάδι του 16ου αιώνα, βάθους 10 μέτρων.

Ο κ. Steer και η σύζυγός του Vanessa από το Πλίμουθ αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τις ξύλινες σανίδες που είχαν υποχωρήσει στο πάτωμα του σαλονιού όταν βρέθηκαν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη... Ένα σκοτεινό λαγούμι που βρισκόταν ακριβώς κάτω από τα πόδια τους.

«Έσκαβα λίγο λίγο, πιστεύοντας ότι θα έβρισκα κάποιον θησαυρό στο βάθος. Χρησιμοποιώντας ένα σκοινί και με τη βοήθεια ενός φίλου έφτασα στα 10 μέτρα, όπου και σταμάτησα», περιγράφει ο κ. Steer.

Σύμφωνα με έρευνα που έκανεο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, το πηγάδι χτίστηκε τον 16ο αιώνα από τον Sir Francis Drake για να μεταφέρεται νερό από το Dartmoor στο Plymouth. «Θα ήθελα να μάθω ποιος ήταν εδώ πριν από εμάς. Έχω ένα κομμάτι της ιστορίας του Plymouth στο σαλόνι μου και αυτό είναι πολύ συναρπαστικό», συμπληρώνει ο συνταξιούχος.
http://krini-kalamaria.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου