yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Έκαναν τους στρατιωτικούς "καραβανάδες"! Στοιχεία σοκ για τα συσσίτια στις ΕΔ!


Έκαναν τους στρατιωτικούς `καραβανάδες`! Στοιχεία σοκ για τα συσσίτια στις ΕΔ!


Την ίδια ημέρα που οι στρατιωτικοί, βγαίνουν στον δρόμο, έρχονται στη δημοσιότητα στοιχεία-σοκ για την οικονομική κατάσταση των στρατιωτικών και των οικογενειών τους. Στοιχεία που δείχνουν ότι η κυβέρνηση κατόρθωσε -γιατί περί κατόρθωματος πρόκειται- να επιστρέψουν οι στρατιωτικοί στην εποχή του συσσιτίου και της καραβάνας!

Τα στοιχεία μάλιστα δημοσιεύονται από την φυλοκυβερνητική εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος ο οποίος σε ρεπορτάζ του Α.Κούτρα επισημαίνει ότι:
  • Τα συσσίτια δεν αφορούν μόνο στους στρατιωτικούς αλλά και τις οικογένειές τους! Σε πολλές περιπτώσεις πλέον το συσσίτιο γίνεται “πακέτο” για το σπίτι του στρατιωτικού!
  • Στη Λέσχη του ΓΕΑ, οι 150 μερίδες φαγητού έγιναν 400 μέσα σε λίγες εβδομάδες.
  • Στρατιωτικοί επισημαίνουν ότι όλο και περισσότεροι συνάδελφοί τους επιλέγουν τη λύση των συσσιτίων,κάτι που ακόμη και στην αρχή της κρίσης αποτελούσε θέμα ταμπού. 

Ταμπού που τα οικονομικά μέτρα αλλά και η ανεπανάληπτη ανικανότητα της κυβέρνησης να υπερασπιστεί τις ΕΔ “καταρρίφθηκαν”.

Και είναι βέβαια παράδοξο που μια κυβέρνηση “συντηρητική” ,μια παράταξη η οποία πάντα θεωρούσε τον χώρο των ΕΔ “δικό της χώρο”, επιτρέπει τόσο εύκολα να επιστρέψουν οι στρατιωτικοί στην εποχή της “καραβάνας”. 
onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου