yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ PEOPLESTRING




Πριν λιγες μερες ανακαλυψα ενα νεο τροπο για να βγαλουμε χρηματα με το πρωτοποριακο peoplestring
Ειναι ενα social network site, κατι παρομοιο με το facebook αλλα με τη διαφορα οτι αυτο μας πληρωνει για να το χρησιμοποιουμε. Συγκεκριμενα στο τελος καθε μηνα μοιραζει στους χρηστες του το 70% απο τα διαφημιστικα του κερδη. Κανοντας καποιες πολυ απλες, ευκολες και γρηγορες ενεργειες μεσα στη σελιδα κερδιζουμε καποιους ποντους(people points), που
στο τελος καθε μηνα οι ποντοι αυτοι μετατρεπονται σε χρηματα(δολλαρια). Δεν μπορουμε να ξερουμε με σιγουρια ποσοι ποντοι αντιστοιχουν σε 1 δολλαριο, γιατι αυτο εξαρταται καθε μηνα απο τα ποσα χρηματα  θα διανεμηθουν στα μελη σε συναρτηση με τους συνολικους ποντους των χρηστων. Παρακατω θα βρειτε 3 εκπαιδευτικα βιντεο, για να μαθετε πως λειτουργει το peoplestring.Επειδη και εγω ειμαι φρεσκος, μολις πριν λιγες ημερες το ξεκινησα δεν γνωριζω αρκετες λεπτομερειες για τη λειτουργικοτητα του. Εψαξα ομως αρκετα στο διαδικτυο και βρηκα αρκετες πληροφοριες και πιστευω οτι αξιζει να ασχοληθουμε σοβαρα με το θεμα.
1.Η σελιδα ειναι Αμερικανικη και λειτουργει απο το 2009. Μεχρι και σημερα πληρωνει παντα και ολα τα μελη του.
2.Υπαρχουν ανθρωποι που ειλικρινα κερδιζουν χιλιαδες δολλαρια καθε μηνα. Αυτο δεν γινεται βεβαια απο τις δικες τους και μονο ενεργειες, αλλα το μυστικο ειναι στις 6 βαθμιδες referrals που προσφερει η συγκεκριμενη σελιδα. Αυτο θα το καταλαβεται καλυτερα στο 2ο βιντεο που θα δειτε.
3.Οπως προανεφερα παραπανω δεν μπορουμε να γνωριζουμε ακριβως ποσοι ποντοι αντιστοιχουν σε 1 δολλαριο. Καθε μηνα θα εξαρταται απο τη συναρτηση "διανεμημενου ποσου - συνολικοι ποντοι χρηστων". Για παραδειγμα σε καποιο μηνα οι 10.000 people points μπορει να αντιστοιχουν σε 3 δολλαρια και καποιον αλλο μηνα οι 10.000 people points να αντιστοιχουν σε 1 δολλαριο. Τα νουμερα που αναφερω ειναι υποθετικα.
Για να μπορεσω να μιλησω πιο σιγουρα με αριθμους θα πρεπει να περασει καποιο χρονικο διαστημα, πανω απο ενας μηνας φανταζομαι, που να εχω κανει πιο ασφαλεις διαπιστωσεις. Παντως  δεν χανεται τιποτα να εγγραφειται και εσεις(δωρεαν παντα) και να δοκιμασετε τη σελιδα. Μπορειτε και εσεις να ψαχτειτε στο ιντερνετ και να βρειτε τις πληροφοριες που θελετε για το peoplestring Σας παραθετω και μια συνομιλια που βρηκα σε ενα αμερικανικο φορουμ και αφορα τους ποντους σε συναρτηση με τα χρηματα. Η μεταφραση εχει γινει με το προγραμμα της google. Για να δειτε πατηστε τα νουμερα και 

Για να μαθετε πως λειτουργει και να βγαλετε τα συμπερασματα σας παρακαλω δειτε και τα 3 βιντεο. Πιστευω οτι θα σας βοηθησουν αρκετα. Το πρωτο βιντεο ειναι Ελληνικο. Η παρουσιαση του ειναι αρκετα καλη, εξηγει περιφημα πως λειτουργει το site αλλα καπου ο φιλος που το ανεβασε, εχει μπερδεψει την αξια των ποντων σε συναρτηση με τα χρηματα.



ο Αφου ειδατε τα 3 βιντεο και καταλαβατε πως λειτουργει η συγκεκριμενη σελιδα,λοιπον τι λετε? Δεν αξιζει να ασχοληθουμε? Συνοψιζοντας λοιπον για να κερδισουμε περισσοτερους ποντους κανουμε τις συγκεκριμενες ενεργειες καθε 4 ωρες αν ειναι δυνατον.Οποιος δεν μπορει καθε 4 ωρες τουλαχιστον μια φορα την ημερα.Οι ενεργειες ειναι. 1.Κανουμε μια αναζητηση στο google search 2.Ανοιγουμε το people string e-mail 3.Ανοιγουμε το mailbox cashbox 4.Παταμε στο shopping 5.Παιζουμε τα 3 παιχνιδια. Το "μαντεψε σε ποιο χερι" παιζεται καθε 30 λεπτα, το "λοττο-ξυστο" παιζεται καθε 4 ωρες και "ο τροχος της τυχης" μια φορα την ημερα. Σας ευχομαι καλα κερδη.


 Για να εγγραφειτε πατειστε εδω εγγραφή στο peoplestring

http://leftagiaolous.blogspot.com/p/peoplestring.html


2 σχόλια:

  1. Εκανα τον πρώτο μήνα αλλά οι πόντοι μου δεν εγιναν peopledollars. Και εχω μονο 4$ τυχαια απο τον τροχο της τύχης. Κατα την γνώμη μου είναι απατεωνιά. Αλλά περιμένω ακομα απαντηση σε κάποια ερωτηματα που έχω βάλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω πως δεν είναι απατεωνιά απο την άποψη πως σε μένα ήδη κατατέθηκαν κάποια χρήματα στην alertpay και απλά πρέπει να κατατεθούν στον τραπεζικό μου λογαριασμό.
    Το μυστικό είναι να γράφεις άλλα άτομα κάτω απο σένα, να είναι ενεργοί, δηλαδή να έχουν κάποια ελάχιστα κέρδη (Π.χ. 1,2,5...€) και να κερδίζεις απο το ποσοστό που σου αναλογεί.
    αν δείς το δεύτερο video παραπάνω θα σου λυθούν όλες οι απορίες....

    απλά θέλει υπομονή και επιμονή να βάζεις άλλα άτομα κάτω απο σενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή