yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου: Σκόπιμη αγνόηση του ΣΥΡΙΖΑ από τους τοπικούς δημάρχους;




Καστοριά, 6 Νοέμβρη 2012

Πληροφορηθήκαμε ότι πριν λίγο καιρό ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Χατζησυμεωνίδης κατέβηκε στην Αθήνα για καθορισμένο ραντεβού με την βουλευτή της Ν.Δ. Καστοριάς κα Αντωνίου,  για το θέμα του σχολείου της Πενταβρύσου και του ζητήματος της λειτουργίας της Αρχιτεκτονικής Σχολής, με εισήγησή του μάλιστα προς το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς.

Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι και ο Δήμαρχος Ορεστίδος κος Κεπαπτσόγλου, κατέβηκε στην Αθήνα όπου είχε συνάντηση με την κα Αντωνίου, για το θέμα του ΚΕΝ-ΕΚΕ Άργους Ορεστικού, κι επισκέφτηκαν από κοινού το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για το οποίο μάλιστα απέσπασαν και την προφορική διαβεβαίωση του αρμόδιου  υπουργού  ότι  θα παραμείνει σε λειτουργία.

Αφού τους συγχαρούμε  για αυτήν την επιτυχία, να υπενθυμίσουμε και στους δύο Δημάρχους:
1. Ότι η Καστοριά έχει δύο βουλευτές την κα Αντωνίου από την ΝΔ και τον κ. Διαμαντόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ.
2. Ότι σε εθιμοτυπική  συνάντηση μας που είχαμε αμέσως μετά τις Εκλογές  τους δηλώσαμε με σαφήνεια ότι θα είμαστε δίπλα τους οποτεδήποτε χρειαστούν τη βοήθεια ή την υποστήριξή μας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την όποια προσπάθεια υποτίμησης, από την πλευρά των τοπικών αρχών,του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή του.
Ζητάμε από τους δύο Δημάρχους να μας πληροφορήσουν αν η αγνόηση του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή Καστοριάς κ. Διαμαντόπουλου, και μάλιστα στην περίπτωση του Δημάρχου Καστοριάς με εισήγηση στο  δημοτικό Συμβούλιο, ήταν σκόπιμη και να μας εξηγήσουν τους λόγους.

Και οι τοπικοί άρχοντες ακολουθούν τη γενικότερη προσπάθεια απαξίωσης της Αριστεράς, ως πολιτική  θέση;  

Σε κάθε περίπτωση ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ και πάλι ότι θα είμαστε δίπλα στον λαό της Καστοριάς,και κατά συνέπεια και δίπλα στις τοπικές Αρχές για να διεκδικήσουμε και να βρούμε από κοινού λύση στα προβλήματα του τόπου, βοηθώντας τόσο θεσμικά με τον Βουλευτή Καστοριάς κ. Διαμαντόπουλο, όσο και τοπικά ως ΣΥΡΙΖΑ.
Το Γραφείο Τύπου
ασφάλισε το ΙΧ μόνο με 148,00€ το εξάμηνο Κάντε κλικ εδώ

1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή