yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Πρωτότυπη πρόταση γάμου στην «καρδιά» της Βενετίας


Πρωτότυπη πρόταση γάμου στην «καρδιά» της Βενετίας


Χόρεψε και τραγούδησε μπροστά στα μάτια δεκάδων τουριστών
Ένας ερωτοχτυπημένος νεαρός, που εργάζεται ως ανιματέρ σε κρουαζιερόπλοιο, κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία την πρωτότυπη πρόταση γάμου που είχε ετοιμάσει για την αγαπημένη του καταμεσής της πλατείας Αγίου Μάρκου στη Βενετία.


«Είναι παράνομο να κάνει κανείς κάτι τέτοιο στην πλατεία Αγίου Μάρκου και ήμουν λίγο ανήσυχος. Με φανταζόμουν να με παίρνουν σηκωτό με χειροπέδες ιταλοί αστυνομικοί προτού καταφέρω να της κάνω την πρόταση γάμου, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και δεν εμφανίστηκε κανείς για να με συλλάβει» είπε ο 36χρονος Danny Burns.

Ο Danny μαζί με συναδέλφους του τραγουδιστές και χορευτές από το κρουαζιερόπλοιο Cunard Queen Victoria τα είχαν σχεδιάσει όλα από καιρό με άκρα μυστικότητα, προκειμένου η 31χρονη Shonagh Daly να μην αντιληφθεί το παραμικρό.

Χόρεψαν στη μέση της πλατείας μπροστά στα έκπληκτα μάτια της εμφανώς συγκινημένης Shonagh και δεκάδων τουριστών υπό τους ήχους του κομματιού «You Make My Dreams Come True» των Hall and Oates.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Προφανώς ο Danny είναι πολύ καλύτερος ηθοποιός απ’ ό,τι νόμιζα και… πολύ καλός χορευτής! Ήταν η καλύτερη ημέρα της ζωής μου» είπε η Shonagh. 

Days4u

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου