yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Στους καλύτερους του κόσμου ο Κυριάκος Παπαδόπουλος


Papadopoulos Kyriakos-2-NAI


Αυτό φάνηκε και από το ενδιαφέρον της Μίλαν και την πρόταση-μαμούθ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Αναλυτικά η κορυφαία ενδεκάδα
Ο διεθνής αμυντικός της Σάλκε από την Κατερίνη, Κυριάκος Παπαδόπουλος, είναι στην καλύτερη 11άδα του κόσμου για παίκτες κάτω των 21 ετών σύμφωνα με το περιοδικό Soccer Debate.

Οι διακρίσεις για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο διαδέχονται η μία την άλλη και έτσι ο αμυντικός της Σάλκε και βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας είναι πλέον ένας αναγνωρισμένος παγκοσμίως αμυντικός που είναι στις μετεγγραφικές λίστες όλων των μεγάλων ομάδων.
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος συμπεριλήφθηκε στην 11άδα των καλύτερων παικτών κάτω των 21 μαζί με τον Βαράν της Ρεάλ Μαδρίτης για το κέντρο της άμυνας αλλά και μαζί με τους Νέιμαρ της Σάντος, τον Γουίλσιρ της Άρσεναλ και τους Σακίρι και Μούρα.
Αναλυτικά η κορυφαία ενδεκάδα:
Τιμπό Κουρτουά (Τερματοφύλακας/Ατλέτικο Μαδρίτης) - Νταβίντ Αλάμπα (Αριστερός μπακ/Μπάγερν Μονάχου), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Σέντερ μπακ/Σάλκε), Ραφαέλ Βαράν (Σέντερ μπακ/Ρεάλ Μαδρίτης), Μάρτιν Μοντόγια (Δεξιός μπακ/Μπαρτσελόνα) - Σερντάν Σακίρι (Αριστερός χαφ/Μπάγερν), Τζακ Γουίλσιρ (Μέσος/Άρσεναλ), Λούκας Μούρα (Μέσος/Σάο Πάουλο), Ίκερ Μουνιαίν (Δεξιός χαφ/Αθλέτικ Μπιλμπάο) - Κρίστιαν Ερικσεν (Μεσοεπιθετικός/Άγιαξ), Νεϊμάρ (Φορ/Σάντος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου