yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - Γραφείο Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 4η κατά σειρά Τράπεζα Τροφίμων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, εγκαινίασε την Κυριακή της Απόκρεω στην πόλη του Άργους Ορεστικού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ.
Μετά τις 3 Τράπεζες Τροφίμων, που η ακριτική μας Μητρόπολη διατηρεί στην πόλη της Καστοριάς, επεκτάθηκε και στις υπόλοιπες
περιοχές της Μητροπολιτικής μας Περιφέρειας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των απόρων αδελφών μας.
Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην κρίση που μαστίζει την Πατρίδα μας και στην προσπάθεια όλων να βγούμε από αυτήν. Και φτάσαμε ως εδώ όχι για την κακή οικονομική διαχείριση μόνο αλλά γιατί προδώσαμε και φερθήκαμε άπρεπα απέναντι στην Μητέρα μας Εκκλησία, σημείωσε ο Μητροπολίτης κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ.
Ο Επίσκοπός μας, ευχαρίστησε όσους συμβάλλουν στην προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας να σταθεί με κάθε τρόπο στον πάσχοντα άνθρωπο και ευχήθηκε να αξιώσει όλους μας ο Θεός να έχουμε τη δύναμη για πράξεις προσφοράς.
Παρών στον Αγιασμό της Τράπεζας Τροφίμων και ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Ποιμενάρχη μας και τους συνεργάτες του, για την προσφορά της Μητροπόλεως στον δοκιμαζόμενο συνάνθρωπό μας, καταθέτοντας τη δέσμευσή του ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι παρούσα και βοηθός στην προσπάθεια αυτή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου