yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Γραφείο Τύπου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ιερά Μητρόπολη Καστορίας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας, γνωρίζει στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, ότι το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012, θα πραγματοποιηθούν λατρευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνωρος Χλόης Καστοριάς.

Έτσι, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 5.30 μ.μ. στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Νικάνωρος Χλόης Καστοριάς, θα γίνει η υποδοχή αντιγράφου της θαυματουργού εικόνος της Παναγίας (Φοβεράς Προστασίας), από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους καθώς και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Παρθενίου, προστάτου των καρκινοπαθών.
Θα ακολουθήσει Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ.
Επίσης, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 7.30 π.μ. θα τελεσθεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Ποιμενάρχου μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ο οποίος και στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωση της Καστοριάς, θα τιμήσει πολύτεκνες μητέρες για τον αγώνα και την προσφορά τους στο Γένος, σε εποχή που απειλεί την Πατρίδα μας το δημογραφικό πρόβλημα.
Παράκλησις να βρεθούμε όλοι μας στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικάνωρος, να προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας, να ζητήσουμε τη μεσιτεία του Αγίου Παρθενίου και να προσευχηθούμε για τους ασθενείς αδερφούς μας.

www.imkastorias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου