yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ο απόλυτος εξευτελισμός για την τοπική οργάνωση του ΛΑΟΣ της Καστοριάς



Μετά την σημερινή συνέντευξη του Γιώργου Καρατζαφέρη και την επιβεβαίωση όλων των αποκλειστικών μας πληροφοριών που προκάλεσαν αίσθηση σε όλη την Ελλάδα για αποχώρηση και καταψήφιση, η τοπική του ΛΑΟΣ εξέπληξε βγάζοντας ένα άσχετο δελτίο τύπου που προκαλεί ερωτήματα και απορία για τους λόγους που χρειάζονται τέτοιες τοπικές όταν δεν μπορούν να ερμηνεύσουν και να ακολουθήσουν τον ίδιο τους τον αρχηγό.




Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσαν με καμάρι :

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ.

logo
Για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος απέδειξε ότι μάχεται για το καλό της χώρας μας και όχι για την ανάδειξη του κόμματος, δεν φοβάται το πολιτικό κόστος και αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων του. Βγαίνει και μιλά κατευθείαν στον κόσμο και εξηγεί όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην χώρα μας και ποιες θα είναι οι συνέπειες. Τι μας είπε στην  συνέντευξη τύπου:
  • ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
  • ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
  • ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΝΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ
Μπήκαμε στο κυβερνητικό σχήμα για να μπορούμε να δίνουμε λύσειςΑλλά δυστυχώς εκεί που ο πρόεδρος βλέπει την λύση οι άλλοι ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
πρόεδρος Ν.Ε  ΛΑ.Ο.Σ  ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Αναρτήθηκε από apolna boss στις 5:33 π.μ.

 - Απίστευτο δεν κατάλαβε ο συντάκτης τίποτα από αυτά που είπε ο πρόεδρος του.
Δεν διάβασε ούτε τις παραιτήσεις των υπουργών του ΛΑΟΣ :ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΟΡΙΔΗΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

– Έσπευσε χωρίς λόγο να κάνει λόγο για παπαγαλάκια αλλά μάλλον θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις, για το τοπικό αλαλούμ, στο κόμμα του που μάθαμε ότι είναι πολύ ενοχλημένο.
– Κάποια στιγμή βγάλτε και καμιά ανακοίνωση για τα τεράστια προβλήματα του νομού Καστοριάς, αλλά προσέξτε μην γίνει ξανά μπέρδεμα και μιλήσετε για θέματα που αφορούν κάνα νομό του εξωτερικού, λέγοντας η Καστοριά μας και τέτοια…..
- Με τέτοιες ενέργειες νομίζουμε πως διαλύονται οι πολλές και εποικοδομητικές προσπάθειες κάποιων τοπικών στελεχών…



alphafm.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου