yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Καστοριά: Τον Μάιο τα πρώτα γκρουπ Τούρκων τουριστών




Στις 20 Μαΐου αναμένονται τα πρώτα γκρουπ εκδρομέων από την Τουρκία που θα επισκεφθούν τις πέντε πόλεις που συμμετέχουν στο Δίκτυο Πολιτιστικού Τουρισμού.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα 35 Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι, επισκέφθηκαν Οθωμανικά και μη μνημεία που υπάρχουν σε Διδυμότειχο, Γιανιτσά,Καστοριά,  Ιωάννινα και Κόνιτσα, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας που δημιουργείται σε επίπεδο πολιτιστικού τουρισμού, μετά από πρωτοβουλία της Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων Ελλάδας.
Λίγο πριν από την λήξη της περιοδείας της Τουρκικής αποστολής στη χώρα μας, ανακοινώθηκε από τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Τουρκίας, ότιήδη υπάρχει έκδηλο ενδιαφέρον και πως ξεκίνησε η προετοιμασία για την οργάνωση των πρώτων τουριστικών «πακέτων».
«Είναι εντυπωσιακή η άμεση θετική ανταπόκριση που υπάρχει. Από δω και πέρα θα πρέπει και οι δήμοι να φροντίσουν για την σωστή διαχείριση του θέματος. Η δημιουργία ενός τέτοιου τουριστικού ρεύματος θα έχει ωφέλει και για τους δύο λαούς», είπε σε δηλώσεις του στην Ε.ΡΑ., ο πρόεδρος της Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων, Φάνης Ισαακίδης.

ert.gr

1 σχόλιο:

  1. σσσστττ...!!!
    Οι Καστοριανοί κοιμούνται.....
    μην τους ξυπνάτε......
    αφήστε τους να γκρεμίσουν το Μαθιουδάκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή