yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Τριήμερο Σεμινάριο Σωματικού Θεάτρου από το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Καστοριάς




ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ---- Έχασε 16kg σε 2 μήνες. Δείτε πώς το έκανε :Πατήστε εδώ 
Η Ένωση Επιστημόνων Δυτικής Μακεδονίας «Νικόλαος Κασομούλης» σε συνεργασία με το Λαϊκό Πανεπιστήμιο 
Καστοριάς, πραγματοποιούν τριήμερο κύκλο σεμιναρίων που αφορούν στο Σωματικό Θέατρο. Σε αυτό το τριήμερο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με κάποιες από τις βασικές λειτουργικές αρχές του σωματικού θεάτρου και με τον τρόπο που το ανθρώπινο σώμα μεταδίδει νόημα. Μέσα από την κινησιολογική ανάλυση, ασκήσεις ρυθμού και τον αυτοσχεδιασμό θα δούμε επίσης το πώς δύο σώματα οργανώνουν το σκηνικό χώρο ώστε να δημιουργήσουν την πεμπτουσία του δράματος (αλλά και της ζωής), μία ανθρώπινη σχέση. Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους εκείνους που, είτε έχουν προηγούμενη θεατρική εμπειρία είτε όχι, ενδιαφέρονται να πάρουν μια γεύση των πολλών τρόπων που έχουμε για να μεταδίδουμε αλλά και να αποκωδικοποιούμε νοήματα καθώς και τους ανεξάντλητους τρόπους με τους οποίους σχετιζόμαστε. Σε αυτό το τριήμερο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με κάποιες από τις βασικές λειτουργικές αρχές του σωματικού θεάτρου και με τον τρόπο που το ανθρώπινο σώμα μεταδίδει νόημα. Μέσα από την κινησιολογική ανάλυση, ασκήσεις ρυθμού και τον αυτοσχεδιασμό θα δούμε επίσης το πώς δύο σώματα οργανώνουν το σκηνικό χώρο ώστε να δημιουργήσουν την πεμπτουσία του δράματος (αλλά και της ζωής), μία ανθρώπινη σχέση. Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους εκείνους που, είτε έχουν προηγούμενη θεατρική εμπειρία είτε όχι, ενδιαφέρονται να πάρουν μια γεύση των πολλών τρόπων που έχουμε για να μεταδίδουμε αλλά και να αποκωδικοποιούμε νοήματα καθώς και τους ανεξάντλητους τρόπους με τους οποίους σχετιζόμαστε. Σε αυτό το τριήμερο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με κάποιες από τις βασικές λειτουργικές αρχές του σωματικού θεάτρου και με τον τρόπο που το ανθρώπινο σώμα μεταδίδει νόημα. Μέσα από την κινησιολογική ανάλυση, ασκήσεις ρυθμού και τον αυτοσχεδιασμό θα δούμε επίσης το πώς δύο σώματα οργανώνουν το σκηνικό χώρο ώστε να δημιουργήσουν την πεμπτουσία του δράματος (αλλά και της ζωής), μία ανθρώπινη σχέση. Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους εκείνους που, είτε έχουν προηγούμενη θεατρική εμπειρία είτε όχι, ενδιαφέρονται να πάρουν μια γεύση των πολλών τρόπων που έχουμε για να μεταδίδουμε αλλά και να αποκωδικοποιούμε νοήματα καθώς και τους ανεξάντλητους τρόπους με τους οποίους σχετιζόμαστε.

Σε αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με κάποιες από τις βασικές λειτουργικές αρχές του σωματικού θεάτρου και με τον τρόπο που το ανθρώπινο σώμα μεταδίδει νόημα. Μέσα από την κινησιολογική ανάλυση, ασκήσεις ρυθμού και τον αυτοσχεδιασμό θα δούμε επίσης το πώς δύο σώματα οργανώνουν το σκηνικό χώρο ώστε να δημιουργήσουν την πεμπτουσία του δράματος (αλλά και της ζωής), μία ανθρώπινη σχέση. Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους εκείνους που, είτε έχουν προηγούμενη θεατρική εμπειρία είτε όχι, ενδιαφέρονται να πάρουν μια γεύση των πολλών τρόπων που έχουμε για να μεταδίδουμε αλλά και να αποκωδικοποιούμε νοήματα καθώς και τους ανεξάντλητους τρόπους με τους οποίους σχετιζόμαστε.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου:

Κυριακή 7, 14 και 21 Απριλίου 2013

Χώρος: Αίθουσα εκδηλώσεων Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού

Ώρες: 10π.μ – 5μ.μ. (Διάλειμμα  1μμ-2μμ)

Φορέστε άνετα ρούχα για κίνηση (π.χ. φόρμες, αθλητικά παπούτσια)

Για πληροφορίες και Κρατήσεις Θέσεων απευθυνθείτε  στα γραφεία της Ένωσης Επιστημόνων Δυτικής Μακεδονίας « Νικόλαος Κασομούλης» Πτωχοκομείου 7 Κοζάνη, Τ.Κ. 50100, Τηλέφωνο 6970341723

Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ

Κόστος Συμμετοχής για τον όλο τον Κύκλο: 70 Ευρώ

Για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία προτείνεται η παρακολούθηση όλου του Κύκλου. Ωστόσο είναι δυνατή η συμμετοχή σε μία ή δύο Κυριακές.

Κόστος συμμετοχής ανά ημέρα: 30 Ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου