yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Kυριακάτικο τηλεφώνημα-σοκ Μέρκελ στον πρωθυπουργό - Κούρεμα και σε σας εάν δεν απολύσετε δημοσίους υπαλλήλους!




Κρύος ιδρώτας έχει λούσει το Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μετά την απόφαση του Εurogroup να κουρευτούν οι καταθέσεις των Κυπρίων.
Ο πρωθυπουργός διαπίστωσε ότι οι Ευρωπαίοι δεν αστειεύονται και όταν λένε ότι πρέπει να
εφαρμοσθεί το Μνημόνιο το εννοούν.
Αυτό με απλά ελληνικά σημαίνει πως αν ο Σαμαράς δεν εφαρμόσει όσα ζητάνε οι δανειστές μας για την απόλυση των δημοσίων υπαλλήλων και τις αποκρατικοποίησεις θα αναγκασθεί πολύ σύντομα να πάθει τα ίδια με τον Αναστασιάδη!
Αν ο Σαμαράς δεν διώξει υπαλλήλους και δεν κάνει αποκρατικοποιήσεις πλησιάζει η στιγμή που μέσα σε ένα σαββατοκύριακο θα κουρευτούν βίαια οι καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε το πρωί της Κυριακής με την Γερμανίδα Καγκελάριο για να την ακούσει οργισμένη
-Κε Σαμαρά, εάν δεν απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι και δεν κάνετε τις αποκρατικοποιήσεις πολύ σύντομα ετοιμασθείτε να υποστείτε κάτι ανάλογο...
Aυτός ήταν ο βασικός λόγος που ο πρωθυπουργός κάλεσε εσπευσμένα σήμερα στο γραφείο του τον υπ. Μανιτάκη ο οποίος υποδύεται τον Μαυρογιαλούρο των δημοσίων υπαλλήλων.
Ο πρωθυπουργός φέρεται να του ζήτησε την παραίτησή του σε περίπτωση που συνεχίσει να δηλώνει ότι δεν θα απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου