yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Η δικαίωση του Κατίδη για τον αρχαιοελληνικό χαιρετισμό!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ---- Έχασε 16kg σε 2 μήνες. Δείτε πώς το έκανε : Πατήστε εδώ


Δικαιώνεται ο Κατίδης και οι άλλοι νεαροί ανιστόρητοι συνάδελφοί του. Γιατί υπήρξε κι άλλος νεαρός ποδοσφαιριστής που χαιρέτησε με τον ίδιο τρόπο και παριστάνοντας και τον …ειδήμονα στην ιστορία μας έκανε μάθημα ότι ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι αρχαιοελληνικός.Δεν φτάνει η πρόκληση ,χρειάζονται και οι εξυπνάδες.

Η φωτογραφία λοιπόν θα είναι χρήσιμη για τα επιχειρήματά τους:

Στους Ολυμπιακούς αγώνες του Βερολίνου κατά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Hans Woellke, ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει τον χρυσό ολυμπιονίκη (φωτο) με το δεξί του χέρι τεντωμένο, προφανώς επειδή του είχαν πει ότι έτσι χαιρετούσαν … Σπαρτιάτες κι όχι επειδή ο Χίλτερ τον είχε καθερώσει ως χαιρετισμό του ναζιστικού καθεστώτος.

Όσο για την δικαιολογία ότι πρόκειται για 20χρονα παιδιά ,να υπενθυμίσουμε ότι αυτά τα παιδιά -ορθώς- τα εμπιστευόμαστε να ψηφίζουν από τα 18 τους. Και δεν λέγονται παιδιά αλλά νεαροί άνδρες που θα πρέπει να έχουν και ευθύνες. Αν δεν γνωρίζουν ότι ο τρόπος που χαιρετούν προκαλεί τα αισθήματα των πολιτών , αν δεν γνωρίζουν ότι σχεδόν κάθε ελληνική οικογένεια έχει κάτι δραματικό να θυμάται από αυτούς που "θαυμάζουν", τότε καλό είναι να αναλάβουν και τις ευθύνες τους ως άνδρες κι όχι να παριστάνουν τα ανήξερα αθώα παιδιά έκπληκτα από τις αντιδράσεις.
onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου