yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Λαοθάλασσα έξω από το κτίριο της Βουλής – Κορυφώνονται οι διαμαρτυρίες




Κορυφώνεται η αγωνία των αγανακτισμένων έξω από τη βουλή. Η απόφαση για εξυγίανση της Λαϊκής τράπεζας είναι υπόθεση όλων δηλώνουν οι υπαλλήλοι της. 
Με πλακάτ και πανό στα χέρια οι πολίτες της Κύπρου, ενώνουν τις φωνές τους κατά του επιχειρούμενου ακρωτηριασμού της κυπριακής οικονομίας. Από τις 9 το πρωί, έχουν κατακλείσει ολόκληρο το δρόμο γύρω από το κτίριο της Βουλής, ζητώντας από τους πολιτικούς αρχηγούς να μην παίξουν την μοίρα των ίδιων και των παιδιών τους στα ζάρια.

Το λαϊκό αίσθημα έχει ξεχειλίσει, καθώς χιλιάδες πολίτες βρίσκονται έξω στους δρόμους, αγανακτισμένοι με τα όσα διαδραματίζονται στην πλάτη τους, τις τελευταίες ημέρες, με το Eurogroup και την Τρόικα να πιέζουν με απαράδεκτους όρους να διαλύσουν το χρηματοπισωτικό σύστημα της Κύπρου και την κυβέρνηση να πιάνετε απροετοίμαστη.

Η κατάσταση έξω από το κτήριο της Βουλής, εκεί όπου συνεδριάζει η νομοθετική εξουσία, αποφασίζοντας για το μέλλον - το αύριο των Κυπρίων πολιτών, είναι έκρυθμη και η λαϊκή αγανάκτηση ξεχειλίζει.

Οι διαμαρτυρόμενοι καλούν τους οδηγούς που κινούνται στην περιοχή να εξέλθουν από τα αυτοκίνητα τους και να ενώσουν τις φωνές τους μαζί τους.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου