yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Με τη συμμετοχή 73 εκθετών άνοιξε σήμερα το πρωϊ τις πύλες της η 3η Διεθνής έκθεση Γούνας στην Αθήνα



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ---- Έχασε 16kg σε 2 μήνες. Δείτε πώς το έκανε : Πατήστε εδώ 

Αισιόδοξα τα πρώτα μηνύματα από τους αγοραστές, που έρχονται να ανατρέψουν την άσχημη …γεύση των προηγούμενων εκθέσεων της Κωνσταντινούπολης, του Χονκ Κονκ και του Μιλάνο!!!
Αν ο υπερδιπλασιασμός των συμμετεχόντων σε έναν θεσμό, που ακόμη δεν έχει φτάσει στα ηλικιακά όρια ούτε καν των …προνηπίων, δεν είναι αρκετός για να χαρακτηριστεί επιτυχημένη η πορεία του, τότε τι είναι;
Ο λόγος για την 3η Διεθνή Έκθεση Γούνας Αθηνών, που άνοιξε χθες (Τρίτη) τις πύλες της για το κοινό, με τη συμμετοχή 73 εκθετών, οι οποίοι είναι περισσότεροι κατά 16 από πέρυσι, αλλά και υπερδιπλάσιοι από την πρώτη διοργάνωση, καταλαμβάνοντας 15.000 τ.μ. (αυξημένα κατά 4.500 σε σχέση με πέρυσι, που σε ποσοστό ανέρχεται στο 30%) εκθεσιακού χώρου.
Η 3η Fur Excellence in Athens πραγματοποιείται για φέτος στο Metropolitan Expo, ο οποίος είναι ο καλύτερος εκθεσιακός χώρος που διαθέτει η Ελλάδα, με εντυπωσιακές εγκαταστάσεις, ικανές να αναδείξουν τα δημιουργήματα και τις υπέροχες κολεξιόν των Ελλήνων – κατά κύριο λόγο – εκθετών.

Ενθαρρυντικά τα στοιχεία της επισκεψιμότητας
Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι και τα στοιχεία της επισκεψιμότητας της 3ης διοργάνωσης (ο ακριβής αριθμός των εμπορικών επισκεπτών, ωστόσο, αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το πέρας της Έκθεσης), γεγονός το οποίο δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας στον κλάδο της γούνας, καθώς τα μηνύματα που προήλθαν από τις προηγούμενες εκθέσεις της Κωνσταντινούπολης, του Χονκ Κονκ και του Μιλάνο, δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά, με τους – κατά πολύ μειωμένους σε αριθμό αγοραστές- να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στις συμφωνίες τους, κυρίως λόγω των υψηλών τιμών.
“Οι πολύ υψηλές τιμές των πρώτων υλών, αλλά και η διεθνής οικονομική κρίση επηρέασαν ιδιαίτερα την αγορά. Όμως, πιστεύουμε, ότι με τις νέες κολεξιόν που έχουν να παρουσιάσουν οι Έλληνες γουνοποιοί, η αγορά θα αρχίσει και πάλι να κινείται”, τόνισε λίγο πριν την έναρξη της Έκθεσης, ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓ, Θωμάς Λαγγιώτης και πρόσθεσε:
“Οι πελάτες μας, άλλωστε, γνωρίζουν ότι προσφέρουμε ένα πολύ καλό πακέτο: πολύ καλό μοντέλο και ποιότητα, σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές”.

“Ξεσήκωσαν” τις αγορές

Η πολύ καλή επισκεψιμότητα της διοργάνωσης, φυσικά, δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς των μελών του ΣΕΓ, που δεν άφησαν “όρθια” καμία αγορά (παλιά και νέα), προβάλλοντας τόσο την Έκθεση όσο και την ελληνική γούνα γενικότερα.
“Ανοίξαμε καινούριες αγορές, όπως είναι το Καζακστάν και το Αζερμπαϊτζάν, διευρύναμε την πρόσβαση που είχαμε στην αγορά της Κορέας, αλλά καταφέραμε και να εξασφαλίσουμε την έλευση σημαντικών Κινέζων αγοραστών. Επίσης, είχαμε αντιπρόσωπο που δούλεψε αρκετά στην περιοχή της Ουκρανίας”, εξήγησε ο κ. Λαγγιώτης.
Ο ΣΕΓ κατάφερε να εξασφαλίσει και την ενεργή υποστήριξη όλων των διεθνών Δημοπρατηρίων Γούνας, που συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα στην 3η Fur Excellence in Athens, καθώς επίσης και τη συμμετοχή ξένων κλαδικών περιοδικών, πανεπιστημίων και άλλων διεθνών φορέων.
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, είναι προγραμματισμένες και πολλές παράλληλες δραστηριότητες, με τη διεξαγωγή δύο υπέρλαμπρων γκαλά, που προσελκύουν τους προβολείς της μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο, εργαστήρια επεξεργασίας γούνας, αλλά και σεμινάρια μόδας.
sentra.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου