yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Σε ιστορικά επίπεδα οι τιμές των δερμάτων στη δημοπρασία της NAFA (φωτογραφίες)




- Κυρίαρχη η Καστοριά στα ΤΟP-LOT.
Με τις υψηλότερες τιμές που έχουν επιτευχθεί ποτέ στα Mahoganyκαι στα Black NAFA κύλησε και η 3η ημέρα της δημοπρασίας της NAFA στον Καναδά.
Ο ανταγωνισμός είναι πολύ ισχυρός, από τους 700 περίπου αγοραστές που έχουν κατακλύσει την αίθουσα του δημοπρατηρίου,
η οποία για πρώτη φορά φιλοξενεί τόσο μεγάλο αριθμό αγοραστών, επιβεβαιώνοντας την τεράστια ζήτηση καθώς και το μεγάλο ενδιαφέρον σε παγκόσμιο επίπεδο που παρουσιάζει ο κλάδος της γούνας.
Στην αίθουσα του δημοπρατηρίου επικρατεί μία πρωτοφανή ατμόσφαιρα, ενώ οι τιμές όπως είναι φυσικό παρουσιάζουν ανοδικές τάσεις, αλλού μικρότερες και αλλού μεγαλύτερες, ανάλογα με τη ζήτηση. Μεγάλοι πρωταγωνιστές της δημοπρασίας είναι το Χονκ-Κονκ/Κίνα που συμμετέχουν με 550 περίπου αγοραστές κάνοντας τεράστιες αγορές, ενώ από πλευράς Ελλάδος, παρά τις υψηλές τιμές δερμάτων και τις ’’επικίνδυνες’’ συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, η αγοραστική τους συμπεριφορά είναι ικανοποιητική.
Μάλιστα από τα highlights της ημέρας ήταν η προσφορά πέντε εντυπωσιακών TOP-LOT, μία ιδιαίτερη συλλογή που πρόσφερε η NAFA στο πλαίσιο της επετείου των 10 χρόνων. Το θέαμα κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας των TOP-LOT ήταν εντυπωσιακό, με μεγάλο ενδιαφέρον πολλών αγοραστών για την απόκτησή τους. Οι τιμές τους κυμάνθηκαν από 1,700 $ μέχρι και 3,600 $ το δέρμα!!!., ενώ τα τρία από αυτά τα απέκτησαν μετά από ισχυρότατο ανταγωνισμό Καστοριανοί και συγκεκριμένα οι :
  1. 1. Stergios Papagiannis for Obsession         1,800 $
  2. 2. Luxor Furs                                               1,700 $
  3. 3. Dino Salagiannis for EGO                          1,700 $
Το σημερινό περιλαμβάνει Black Female (650,000), Mahogany Female (285,000) καθώς και άγρια όπως : Ranch Fox (9,000), Fisher (14,000), Wild Mink (48,000) και Musquash (425,000), ενώ η δημοπρασία ολοκληρώνεται το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου