yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!! ΕΒΓΑΛΑΝ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!!!




ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ!!! ΕΒΓΑΛΑΝ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΤΟΝΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!!!

Είναι πραγματικά απίστευτο, αλλά δυστυχώς πέρα για πέρα αληθινό! Κυκλοφορεί (και στην ελληνική αγορά) παιχνίδι (videogame) με το όνομα "LUCIUS, SON OF THE DEVIL"!!!
Ποια ειναι η...υπόθεση; Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, ένα μικρό αγόρι μαθαίνει σε ηλικία 8 ετών ότι είναι ο γιος του Διαβόλου (!!!), κατόπιν εμφάνισης του τελευταίου, ο οποίος ενημερώνει το παιδί πως έχει αποστολή ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!
Πώς θα το κάνει αυτό; Εξολοθρεύοντας αρχικά τους οικείους του και κατόπιν τους πάντες που στέκονται εμπόδια στα σχέδια του Σατανά για Παγκόσμια Κυριαρχία!!!
Μας προκαλεί ανατριχίλα, αποστροφή και τρόμο πως το συγκεκριμένο "παιχνίδι" κυκλοφορεί παγκοσμίως για να μας...διασκεδάσει (!!!), ενώ περιέχει πάμπολλα σατανιστικά μηνύματα, όπως βλέπετε και στο σχετικό βίντεο!
Δεν πρέπει να αντιδράσει η Εκκλησία στη χώρα μας; Είναι δυνατόν ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΡΙΚΤΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
Ας ξυπνήσουμε επιτέλους κι ας κινητοποιηθούμε όλοι μας! Διότι το θράσος των γνωστών μασωνοσιωνιστικών - σατανιστικών κύκλων έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, έτσι ώστε ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ, ακόμα και σε "αθώα" μορφή "παιχνιδιού"!
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου