yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ιδρύθηκε στην Ελλάδα παράρτημα του αλβανικού κόμματος FRD [εικόνες]


Κάτω από άκρα μυστικότητα και υπό τον ήχο του εθνικού ύμνου της Αλβανίας πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Χίλτον η εκδήλωση για την δημιουργία του 
παρατήματος του νεοσύστατου αλβανικού κόμματος FRD στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το aftonomi.gr ο πρόεδρος του FRD, Μπαμίρ Τόπι, μιλώντας σε Αλβανούς μετανάστες που ζουν στην Αθήνα, παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος του ενώ δήλωσε πως θα κάνει το παν για την δημιουργία ενός υπουργείου που θα ασχολείται αποκλειστικά με τους αλβανούς μετανάστες όπου κι αν βρίσκονται.

Τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην αλβανική κρατική τηλεόραση ώστε να μπορούν τα παιδιά των Αλβανών μεταναστών να μαθαίνουν την μητρική τους γλώσσα και να μην χαθεί.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από την εκδήλωση, ο ενθουσιασμός των 500 παρευρισκομένων ήταν μεγάλος. Κάποιοι είχαν φορέσει και παραδοσιακές φορεσιές ενώ πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να φωτογραφηθούν με τον πρόεδρο του FRD κρατώντας την αλβανική σημαία.



Πηγή: Ιδρύθηκε στην Ελλάδα παράρτημα του αλβανικού κόμματος FRD [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/88220#ixzz2JMRPxSaW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου