yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ο Πάνος Καμμένος στο ΣΚΑΙ: "Όσοι έφυγαν ήθελαν συγχώρευση από τον σουλτάνο Σαμαρά - Δεν έδωσα εγώ το non paper"




- Π. Καμμένος: Για τον μόνο που στεναχωρήθηκα ήταν για τον Χ. Ζώη που είμαστε φίλοι 20 χρόνια
- Δήλωσε ότι όσοι έφυγαν ήθελαν ουσιαστικά να επιστρέψουν στο μαντρί, εννοώντας τη Νέα Δημοκρατία
- Καμμένος: Ο Μανώλης σε κάθε κανάλι αλλάζει γνώμη για τον non paper και την εμπλοκή του ΠτΔ
- Για τον κ. Μαρκόπουλο είπε ότι από όσο ξέρει παραμένει βουλευτής του κόμματος
Μετά τη θύελλα που επικρατεί στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, τους Ανεξάρτητους Έλληνες με τις αποχωρήσεις στελεχών, μία κάθε μέρα σχεδόν, ο πρόεδρος του κόμματος μίλησε για την εσωτερική κατάσταση του κόμματός του στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 19:00. 

Ο κ. Καμμένος αναφερόμενος στον κ. Μαρκόπουλος δήλωσε πως παραμένει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και από όσο ξέρει αυτό δεν έχει αλλάξει, ενώ αναφέρθηκε και σε παλιότερα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως 12 βουλευτές του κόμματος θα αποχωρήσουν, λέγοντας πως τελικά αυτό ποτέ δεν έγινε. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ


Για την αποχώρηση του κ. Σταμάτη δήλωσε πως ήταν απόλυτα ειλικρινής στην παραίτησή του, ο οποίος όπως είπε, ήθελε μία ευρύτερη κεντροδεξιά παράταξη. Όπως τόνισε ο κ. Καμμένος, τα στελέχη που αποχώρησαν στην ουσία ζητούν συγχώρεση από τον κ. Σαμαρά με σκοπό να επιστρέψουν στη Νέα Δημοκρατία. 

Όπως σημείωσε ο λόγος που έφυγαν είναι γιατί δεν μπορούν να αντέξουν τον αγώνα απέναντι στη μνημονιακή κυβέρνηση, ενώ σημείωσε με νόημα πως όσοι έφυγαν ζητύν συγχώρεση από τον "σουλτάνο" Σαμαρά. 

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σημείωσε πως το κόμμα δεν έχει διαδικασίες διαγραφής ή εγγραφής και πως αυτά τα στελέχη δεν ήταν επιλογές του, ενώ όπως τόνισε στο Συνέδριο του κόμματος στα τέλη Απριλίου θα κριθούν όλοι και ο ίδιος. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ


Για την αποχώρηση του κ. Ζώη δήλωσε πως είναι προσωπικός του φίλος εδώ και 20 χρόνια και δήλωσε ότι μόνο για αυτόν στεναχωρήθηκε που έφυγε. 

Για το περιβόητο non paper που ο κ. Μανώλης αποκάλυψε ότι όντως το είχε στείλει ο κ. Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ο κ. Καμμένος τόνισε πως όλα αυτά είναι παραμύθια και εκείνος ουδέποτε παρέδωσε τίποτα. Κατηγόρησε μάλιστα τον κ. Μανώλη για ψέμματα, λέγοντας πως σε κάθε κανάλι που πάει λέει και μία διαφορετική εκδοχή. Μάλιστα, σημείωσε πως όλα αυτά για τον non paper έγιναν για να υπάρξει παραγραφή των όποιων αδικημάτων για τον κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου. 

Για την κατάσταση της χώρας, έκανε λόγο για κατοχή υπό τη γερμανική μπότα, ενώ σημείωσε πως "οι πολίτες μας έχουν γραμμένους και για αυτό βλέπετε σβάστικες και τη Χρυσή Αυγή", σημειώνοντας πως ο κόσμος που πεινάει δεν έχει καμία όρεξη να ασχολείται με τα εσωτερικά των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου