yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Χατζησυμεωνίδης » Δεν μπορεί κανείς να ασχοληθεί με τον δήμο μιας και μείωσαν τις αμοιβές μας, δεν θα έρχεται κανείς και στα συμβούλια»



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Να το δουν το video οι πολίτες του νομού μας και να βγάλουν συμπεράσματα –
Μεγάλες οι χθεσινές αποκαλύψεις Χατζησυμεωνίδη για τις αμοιβές του αλλά και τις αμοιβές της ομάδας του.
Ο κόσμος χάνεται και ο δήμαρχος Καστοριάς Μανώλης Χατζησυμεωνίδης εξέπληξε χθες βράδυ »κλαίγοντας» για την μισθοδοσία την δική του αλλά και των αντιδημάρχων.
Ο δήμαρχος Καστοριάς αποκάλυψε πως η ομάδα του απλά και μόνο συμμετείχε στις εκλογές για τις αμοιβές τις αντιμισθίες και αποζημιώσεις.
Τραγικό…….
Η κοινωνία και δεκάδες άνεργοι συμπολίτες μας θα δουν σήμερα την τοποθέτηση του κ. Χατζησυμεωνίδη και θα απορούν διότι ο δήμαρχος λες και με το ζόρι τους βάλαμε σε αυτές τις θέσεις, διαμαρτύρεται έντονα για τις αμοιβές τους.
Τώρα απλά καταλάβαμε τελικά για τους λόγους που κάποιοι ανακατεύονται στα κοινά……
Ο δήμαρχος λέει λοιπόν, κανείς από εσάς ( επαγγελματίες κτλ) δεν πρέπει η δεν μπορεί να ασχοληθεί με δήμους μιας και τα οικονομικά είναι χάλια και από το 2013 ούτε οι σύμβουλοι θα πατούν στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.
Αυτά λοιπόν είναι τα κριτήρια για την ομάδα του κ. Δημάρχου;
Δεν χρειάζονται φυσικά άλλες ερωτήσεις από εμάς, χθες τα αποκάλυψε όλα ο Μ.Χατζησυμεωνίδης, μας κόψατε χρήματα, δεν πάει άλλο,θέλουμε αυξήσεις……


alphafm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου