yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Tαυτοποιήθηκε ο σκελετός που βρέθηκε στη Σιάτιστα – Νεκρός 60χρονος από τη Γαλατινή – Αυτοκτόνησε με τη ζώνη!




Στην ταυτοποίηση του σκελετού, ο οποίος βρέθηκε χθες το βράδυ σε περιοχή κοντά στη Σιάτιστα, προχώρησε άμεσα η Αστυνομία. Όπως εξακριβώθηκε, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που βρέθηκαν δίπλα στο σκελετό, πρόκειται για τον 60χρονο Γιώργο Χατζή, από τη Γαλατινή, ο οποίος είχε εξαφανιστεί την Τετάρτη, 29 Αυγούστου στα ΚΤΕΛ Σιάτιστας!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μάλιστα, ο 60χρονος φέρεται να έβαλε τέλος ο ίδιος στη ζωή του, καθώς κρεμάστηκε από ζώνη την οποία φορούσε, χρησιμοποιώντας και ένα τελάρο.

Να σημειωθεί πως ο 60χρονος άντρας από τη Γαλατινή, όπως ανέφερε σε ρεπορταζ του ο δημοσιογράφος Χρήστος Βήττας (στην εφημερίδα «Πτολεμαίος»), » έφυγε από το σπίτι του τις πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης 29 Αυγούστου, προκειμένου να πάει στο ΙΚΑ Σιάτιστας για τη σύνταξή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκεί ενημερώθηκε ότι «κόπηκε» η πενιχρή αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε, η οποία ήταν και ο μοναδικός οικονομικός πόρος για την οικογένειά του. Απελπισμένος από την εξέλιξη αυτή, αποφάσισε να μην ξαναγυρίσει σπίτι και έφυγε σε άγνωστη κατεύθυνση.»

kozanimedia.gr
photo αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου