yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Σε διαθεσιμότητα ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ για το φιάσκο της αστυνομίας στο Πεντάγωνο - ΕΔΕ διέταξε ο Δένδιας

Εισβολή στο Πεντάγωνο
- Ευθύνες στην αστυνομία ρίχνουν από το ΥΕΘΑ
- Μόνο τρεις αστυνομικοί είχαν διατεθεί για την φύλαξη του υπουργείου Αμυνας!
- Δείτε όλο το χρονικό της εισβολής στο Πεντάγωνο

- Σκληρή αντιπαράθεση Δενδια με το ΚΚΕ
- Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι απίστευτες εικόνες
Την απόφαση να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο επικεφαλής της τηρησης των μέτρων τάξης έξω από το Πεντάγωνο με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Ο κ. Δένδιας μετά από απανωτές συσκέψεις με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ διέταξε ΕΔΕ για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη σήμερα και έγινε η εισβολή πολιτικών στο Πεντάγωνο!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ


Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανόν εντός της ημέρας να αποδοθούν ευθύνες και σε άλλους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ

O κ. Δένδιας επικοινώνησε με τον υπουργό Αμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο, και αφού τον ενημέρωσε ότι θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους αξιωματικούς της Αστυνομίας που θα κριθεί ότι ολιγώρησαν, του ζήτησε «να πέσουν κεφάλια» και από την πλευρά του υπουργείου Αμυνας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ λέγοντας: "Σε περιόδους βαθιάς κρίσης υπάρχουν τα άκρα που δείχνουν οτι δε σέβονται τίποτα αλλά και βουλευτές οι οποιοι στηρίζουν και υποστηρίζουν αυτά τα άκρα".

Απαντώντας το ΚΚΕ τόνισε: «Οι δηλώσεις Δένδια αποτελούν επίθεση στο δικαίωμα της εργατικής τάξης να παλεύει για τα δικαιώματά της. Η κυβέρνηση είναι βαθειά νυχτωμένη αν πιστεύει ότι μπορεί να τσουβαλιάζει τους εργαζόμενους με τους τραμπούκους που είναι δημιούργημα του δικού της συστήματος», προστίθεται σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου