yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Καταγγελία-σοκ! Αξιωματικός επικαλέστηκε τον Χίτλερ ως ..."μεγάλο άνδρα" σε ομιλία προς νεοσύλλεκτους


Καταγγελία-σοκ! Αξιωματικός επικαλέστηκε τον Χίτλερ ως ...`μεγάλο άνδρα` σε ομιλία προς νεοσύλλεκτους

Καταγγελία- σοκ από το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Θήβας. Επίκληση …του Αδόλφου Χίτλερ έκανε αξιωματικός μιλώντας στους νεοσύλλεκτους!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν μέσω του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων  -του οποίου οι πληροφορίες μέχρι στιγμής ΔΕΝ έχουν διαψευστεί ποτέ-  πριν από το πρώτο επισκεπτήριο αξιωματικός μιλώντας για τη σημασία των γονέων είπε:

“οι γονείς είναι ιερό πράγμα, το έχουν πει μεγάλοι άντρες όπως ο Αδόλφος Χίτλερ”. 

Είναι αυτονόητο νομίζουμε ότι ο Α/ΓΕΣ Κ.Γκίνης οφείλει να διερευνήσει την καταγγελία. Όποιο στέλεχος φορά στολή κι εθνόσημο και ταυτόχρονα υμνεί ή έστω επικαλείται τον Χίτλερ, αυτόν που αιματοκύλισε τον πλανήτη και την χώρα μας , είναι επίσης αυτονόητο ότι θα πρέπει να έχει συνέπειες και μάλιστα πολύ σοβαρές. Η στολή του Έλληνα αξιωματικού δεν επιτρέπει τέτοιες παρεκτροπές. Κι επειδή πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες για τη στολή καλό είναι να εξεταστεί με απόλυτη σοβαρότητα η καταγγελία από τη Θήβα.

Δυστυχώς το περιστατικό αν επιβεβαιωθεί από τις στρατιωτικές αρχές αποδεικνύει κάτι που το Onalert έχει επισημάνει αλλά η στρατιωτική ηγεσία θέλει να αποφύγει: την διάβρωση των ΕΔ από απόψεις ακραίες και φασιστικές. Η δικαιολογία ότι οι ΕΔ είναι “μέρος της κοινωνίας και άρα θα έχουν και τέτοιες απόψεις αναλογικά στις τάξεις τους”, δεν μπορεί να ευσταθεί. Και βέβαια δεν γίνεται ούτε συζήτηση περί ...δημοκρατικού δικαιώματος να εκφράζει οποιοσδήποτε ,πόσο μάλλον ένας στρατιωτικός τέτοιου είδους αντιδημοκρατικές και φασιστικές απόψεις. Η Δημοκρατία έχει πολλά απαγορεύεται για την προστασία της ,που στην Ελλάδα τα ξεχάσαμε και φθάσαμε στα σημερινά χάλια.(οναλερτ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου