yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Γιγαντιαία επιχείρηση-σκούπα της αστυνομίας στην Πάτρα - Δεκάδες προσαγωγές αλλοδαπών στα πλαίσια του ''Ξένιος Ζευς'' - Δείτε τα βίντεο!



- Σε πλήρη εξέλιξη από τις 06.00 το πρωί η μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Πάτρα
- Παίρνουν μέρος περισσότεροι από 200 αστυνομικοί και πυροσβέστες - Επί τόπου και ασθενοφόρα
- Για την ώρα οι προσαγωγές λαθρομεταναστών, που πιάστηκαν στον ύπνο αγγίζουν τις 100 
- Η επιχείρηση αναμένεται να επεκταθεί και εκτός των ορίων της Πάτρας, σε περιοχές όπως το Ρίο 


To μεσημέρι αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεγάλη επιχείρηση-σκούπα της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 05.00 το πρωί στα πλαίσια της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς». Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τριψήφιος θα είναι σίγουρα ο αριθμός των προσαγωγών που θα γίνουν μέχρι το τέλος της επιχείρησης, καθώς έχουν γίνει περίπου 50 προσαγωγές μόνο από την περιοχή του 4ου Αστυνομικού Τμήματος, δηλαδή από Τριών Ναυάρχων μέχρι το νέο λιμάνι, και κυρίως στην παραλιακή ζώνη.

Άλλες 45 περίπου προσαγωγές έχουν γίνει, μέχρι τώρα, στον τομέα ευθύνης του 1ου Αστυνομικού Τμήματος, από την οδό Νόρμαν μέχρι το Ρίο. Στην επιχείρηση παίρνουν μέρος όλες οι δυνάμεις της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., σε ανθρώπινο και υλικό δυναμικό, καθώς και δυνάμεις από άλλες περιοχές που έχουν καταφθάσει στην Πάτρα, καθώς θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που έχουν γίνει στην περιοχή.


Οχήματα της Πυροσβεστικής βρίσκονται στην περιοχή, ενώ για λόγους ασφαλείας ασθενοφόρα βρίσκονται στον χώρο του νέου λιμανιού. H επιχείρηση "Ξένιος Ζευς", ξεκίνησε λίγο μετά τις 06.00 το πρωί. 
ΦΩΤΟ από patrastimes.grΦΩΤΟ από patrastimes.gr
ΦΩΤΟ από dete.grΦΩΤΟ από dete.gr

Οι κλούβες της ΕΛ.ΑΣ. κατευθύνθηκαν αρχικά στο συγκρότημα της Πειραϊκής Πειραϊκής και στο νέο λιμάνι της Πάτρας, εκεί όπου κατά κύριο λόγο, διαμένουν οι λαθρομετανάστες.


Με στόχο τον πλήρη σχεδιασμό της επιχείρησης και την ρύθμιση όλων των παραμέτρων κατέφτασε στην Πάτρα λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης,  υπό τον οποίο αμέσως ξεκίνησε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, στην οποία πήραν μέρος στελέχη της τοπικής αστυνομίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου