yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Μήνυση από την Bank of Montreal στον Πατρινό Σώρρα για τα 600 δις!


Μήνυση από την Bank of Montreal στον Πατρινό Σώρρα για τα 600 δις! H τράπεζα θεωρεί πλαστό το έγγραφο


Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους ομογενείς που ισχυριζόμενοι ότι έχουν καταθέσει σε λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας το ποσό των 600 δισ. ευρώ, έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στην
κοινή γνώμη που αναρωτιέται αν υπάρχει έστω και ψήγμα αλήθειας στους ισχυρισμούς τους.
Το iefimerida.gr μετά την επισήμανση της πλαστότητας του εγγράφου με το οποίο τα στελέχη της End National Dept θέλησαν να αποδείξουν το αληθές των ισχυρισμών τους, αποκαλύπτει ότι η ηγεσία της Bank of Montreal είναι βαθύτατα ενοχλημένη με την εμπλοκή της στην υπόθεση και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά των ομογενών.
Η Bank of Montreal είναι μία από τις 5 μεγαλύτερες τράπεζες του Καναδά με καταθέσεις που φτάνουν τα 150 δισ. δολάρια, δηλαδή το ένα τέταρτο από τα υποτιθέμενα κεφάλαια που κατέθεσαν οι ομογενείς και ως εκ τούτου οι ισχυρισμοί τους δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα.
Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος της επιτροπής Αποδήμου Ελληνισμού της Βουλής Αδωνις Γεωργιάδης ετοιμάζεται να προσέλθει στη Δικαιοσύνη προκειμένου να ζητήσει την εισαγγελική παρέμβαση για να ξεκαθαρίσει το θέμα και να διωχθούν όσοι εμπαίζουν τον ελληνικό λαό.
Να σημειωθεί πάντως ότι απορίες εκφράζονται γιατί τα μέλη της End προβάινουν σε δηλώσεις μόνον κατά τις πρωινές ώρες στην Ελλάδα. ορισμένοι εκτιμούν ότι αυτό γίνεται για να αξιοποιείται η διαφορά της ώρας που υπάρχει με την Αμερική και να μην μπορεί να υπάρξει ταυτόχρονη διασταύρωση των ισχυρισμών τους.
Days4u

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου