yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

H καστοριανή εταιρεία Kon Furs του Σάκη Κωνσταντίνου απέκτησε το top-lot Swakara black στη δημοπρασία της Kopenhagen Fur



Συγκεκριμένα, μετά από ισχυρό ανταγωνισμό ο Καστοριανός επιχειρηματίας απέδειξε ότι ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει το συγκεκριμένο top-lot, κάτι που τελικά το κατάφερε. Η τελική αξία του εν λόγω top-lot ήταν 1080 κορώνες δανίας, δηλαδή προς 145 ευρώ το δέρμα.


Η εταιρεία του κ. Σάκη Κωνσταντίνου που εδρεύει στην Καστοριά στην περιοχή της Χλόης, είναι από τις πιο δραστήριες στον κλάδο της γούνας με μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένη αποκλειστικά στο είδος των Swakara.

‘’Συμμετέχω πάρα πολλά χρόνια στο δημοπρατήριο της Κοπεγχάγης, το οποίο προσφέρει σε αποκλειστικότητα τα Swakara, ωστόσο, όμως, αν και στο παρελθόν προσπάθησα να αποκτήσω top-lot δεν τα κατάφερα. Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος και ανακουφισμένος που πέτυχα αυτή τη φορά να αποκτήσω το κορυφαίο top-lot, που για εμένα έχει μεγάλη αξία, καθώς θα αποδείξω ότι παράγω πολύ υψηλή ποιότητα’’, δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνου.

Η εταιρεία ΚΟN FURS προμηθεύει πελάτες κυρίως στις ΗΠΑ, τη Ρωσία και το Ντουμπάι, ενώ όπως τόνισε ο κ. Κωνσταντίνου με το συγκεκριμένο top-lot θα κατασκευάσει δύο ειδικά παλτά, τα οποία και θα παρουσιάσει στις Εκθέσεις Γούνας του Χονγκ Κονγκ και της Καστοριάς.
Ωστόσο, όπως επισήμανε ο Καστοριανός επιχειρηματίας, μόλις έγινε γνωστό το γεγονός ότι απέκτησε το top-lot, κάποιες πελάτισσες του εξέφρασαν μεγάλο ενδιαφέρον να αποκτήσουν τα συγκεκριμένα ενδύματα Swakara.
Το συγκεκριμένο Top Lot αγοράσθηκε από τον νεαρό broker Tas Kletsidis που εκπροσωπεί την εταιρεία USA Raw Skin Trading Co, ενώ ο κ. Κωνσταντίνου Αθανασίου εδώ και πολλά χρόνια είναι πελάτης του Tas Kletsidis.



Ανοδικές τιμές στην δημοπρασία της Kopenhagen Fur στη Δανία

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η δημοπρασία της Kopenhagen Fur στη Δανία, η οποία και είναι η τελευταία της φετινής περιόδου. Στην δημοπρασία που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου συμμετέχουν περίπου 450 αγοραστές, εκ των οποίων και 40 Έλληνες. Το ενδιαφέρον των αγοραστών είναι αρκετά έντονο και οι πωλήσεις είναι 100%, με τις τιμές να παρουσιάζουν ελαφρά άνοδο κατά 5% μ.ο., ενώ η συνολική προσφορά αποτελείται από 4,150,000 δέρματα.

Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα έχουμε ανοδικές τιμές στα Swakara, στα White 5%, Black M 10%, Black Velvet M 9%, ενώ σταθερές είναι οι τιμές στα Black F και στα Black Velvet F.

Άνοδο 3% παρουσίασαν τα Silverblue και τα Sapphire, 2% τα Brown M, τα Brown Velvet M, 1% τα Brown F, ενώ σταθερά έμειναν τα Brown Velvet F.

Επίσης, άνοδο 3% είχαν τα Glow Velvet M,ενώ αντίθετα πρώτη 3% παρουσίασαν τα Glow Velvet F.

To υπόλοιπο πρόγραμμα της δημοπρασίας περιλαμβάνει Palomino, Mahogany και Pearl, στα οποία αναμένεται μεγάλο ενδιαφέρον και ανοδικές τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου