yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Παραιτήθηκε ο αδερφός Κασιδιάρης


8aa9325027ebe0db9df3f16bff51c15b XL 250x180 Παραιτήθηκε ο αδερφός Κασιδιάρης


Παραιτήθηκε ο αδερφός Κασιδιάρης από την Διακομματική Επιτροπή Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών, ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση που λάβαμε από τη Χρυσή Αυγή:

Ακόμη και ο πλέον ηλίθιος μπορεί να δει ότι η απόφαση Σταϊκούρα (31/7/2012) περί μηνιαίας αποζημίωσης με 150 ευρώ των μελών της Διακομματικής Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Φορολογικών Μηχανισμών έπεται 9 ημέρες της αποστολής του σχετικού εγγράφου της Χρυσής Αυγής (23/7/2012).
Κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον αρμόδιο υπάλληλο του ΥΠ.ΟΙΚ. πριν τις 23/7/12 ενημερωθήκαμε ότι τα μέλη της εν λόγω επιτροπής συμμετέχουν σε αυτήν ΑΜΙΣΘΙ. Ούτε παρατρεχάμενοι του Σταϊκούρα είμαστε για να γνωρίζουμε ότι θα αποφάσιζε να σπαταλήσει κι άλλο δημόσιο χρήμα άνευ λόγου, ούτε κοιμόμαστε και ξυπνάμε πάνω από τη «Διαύγεια», ούτε μας κοινοποίησαν – ως όφειλαν – οι αρμόδιοι του υπουργείου την εν λόγω απόφαση.
Ούτως ή άλλως ήταν αδύνατο να λάβει οποιαδήποτε αμοιβή ο Κωνσταντίνος Κασιδιάρης του Παναγιώτη, καθώς δεν είχε δηλώσει, ούτε του είχε ζητηθεί Α.Φ.Μ. ή αριθμός τραπεζικού λογαριασμού, κατά την σύντομη επικοινωνία που είχε με τον αρμόδιο υπάλληλο του υπουργείου, απ’ την οποία είχε προκύψει ότι θα συμμετείχε αμισθί στους σχετικούς ελέγχους.
Για λόγους ηθικής τάξεως πάντως, ο Κασιδιάρης Κωνσταντίνος του Παναγιώτη υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από την εν λόγω επιτροπή με έγγραφο που απεστάλη στο υπουργείο οικονομικών, το οποίο και δημοσιοποιούμε.
paraitisi Παραιτήθηκε ο αδερφός Κασιδιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου