yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Έτοιμοι για κατάληψη οι μαθητές του 3ου Λυκείου – Κόβουν τα κάγκελα του Λυκείου!




Ιωάννα Αλβανού: Λεφτά για εκούσιες φθορές των μαθητών δεν υπάρχουν! Ως εδώ!

Η απαρχή της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτήθηκε από απεργίες εκπαιδευτικών ωστόσο την παρούσα φάση τη σκυτάλη αναμένεται να πάρουν οι μαθητές και να προβούν σε καταλήψεις.

Στο πλαίσιο αυτό του αναβρασμού, η σχολική εικόνα αλλοιώθηκε από την αγωνιστική διάθεση των μαθητών που βγήκε στην επιφάνεια. Σύμφωνα με την Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ιωάννα Αλβανού «Μαθητές του 3ου Λυκείου έκοψαν τα κάγκελα γιατί ετοιμάζονται να κάνουν καταλήψεις και με πήραν τηλέφωνο να στείλω σιδερά και είπα όχι έως εδώ. Στη συνέχεια φώναξαν την αστυνομία γιατί αυτό πρέπει να κάνουν, όταν βλέπουν παραβιασμένα πράγματα».
Είναι σαφές πως την άρνησή της να αποκαταστήσει τη ζημία, εξέφρασε κάθετα η κυρία Αλβανού κάνοντας έκκληση στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος και να νουθετήσει τα παιδιά, έτσι ώστε να μην προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες.
Την έντονη αποδοκιμασία της σε τέτοιου είδους ενέργειες που σπιλώνουν την εικόνα του σχολείου επίσης εξέφρασε η κυρία Αλβανού, αφού τα λεφτά δεν επαρκούν ούτε για τα λειτουργικά έξοδα των σχολείων. «Εμείς πέρυσι κάναμε κάποιες σκληρές παρεμβάσεις είχαμε βρει κάποια χρήματα από κάποιους Διευθυντές, αλλά μας βοήθησε και ο Δήμος. Εμείς ζητήσαμε από το Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων που είναι υποχρεωμένος για αυτά τα πράγματα γύρω, στις 400.000 ευρώ πέρυσι τον Μάρτιο, ωστόσο μας έστειλαν μόνο 22.500 ευρώ», τόνισε η κυρία Αλβανού.
fouit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου