yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Βίντεο σοκ: Ένοπλοι Αλβανοί καίνε την Ελληνική Σημαία



Ένα πραγματικά εξοργιστικό βίντεο έκανε την εμφάνισή του στο you Tube. Χρήστης ο οποίος αυτοτιτλοφορείται με την ονομασία dontmesswithAlbanian έχει ανεβάσει βίντεο στο οποίο διακρίνονται 4 ή 5 μασκοφόροι Αλβανοί –όπως δηλώνουν οι ίδιοι- οι οποίοι αφού πρώτα προχωρούν σε υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά των Ελλήνων και της Ελλάδας στη συνέχεια προχωρούν σε
ομαδικό πυρ κατά της Ελληνικής Σημαίας την οποία και στη συνέχεια πυρπολούν.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν το βίντεο έχει γυριστεί στη χώρα μας ή κάπου αλλού, εάν όμως είναι γυρισμένο εδώ τότε επιβάλλεται αυτοί οι ηλίθιοι να βρεθούν και να υποστούν τις συνέπειες.
Το ότι βέβαια η χώρα έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο τόσο της ΕΕ όσο και των εκατομμυρίων εισβολέων λαθρομεταναστών είναι γνωστό. Και κάπου το παραπάνω γεγονός το έχουν αποδεχθεί όλοι μη μπορώντας να αντιδράσουν.
Αλλά το ότι θα ζήσουμε να δούμε και τη δημιουργία αντάρτικών ομάδων οι οποίες θα εισβάλλουν κατά το δοκούν θα πραγματοποιούν δολιοφθορές και στη συνέχεια θα αποχωρούν αυτό ίσως  δεν το περιμέναμε.
Όχι ότι δεν γίνεται, σήμερα από ομάδες συμμορίες- πλιατσικολόγων εγκήματιών κυρίως Αλβανών, που δολοφονούν αθώους Έλληνες ως επί το πλείστον ηλικιωμένους σε απομονωμένα χωριά, αλλά η δημιουργία αντάρτικου με στόχο την Εθνική Κυριαρχία είναι ένα άλλο ιδιαίτερο στοιχείο που πρέπει να λάβουμε υπόψη. Μπορεί οι συγκεκριμένη ομάδα να μην είναι τίποτα από περισσότερο από κάποιους ηλίθιους, μπορεί όμως και όχι, με την έννοια ότι κανείς δεν γνωρίζει ποιος τους κατευθύνει και ποιος έχει συμφέρον από αυτές τις καταστάσεις.  


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου