yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Φλερτάρουν με τον Κορυδαλλό σύζυγος και κόρη του Άκη!




Κρύος ιδρώτας έχει αρχίσει να λούζει τον Άκη Τσοχατζόπουλο, που από το πρωί δείχνει ιδιαίτερα νευρικός στο κελί 2, της 6ης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται. Ο μεγαλύτερός του εφιάλτης, είναι πολύ πιθανό αύριο να πάρει σάρκα και οστά...





Οι ώρες κυλούν βασανιστικά για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, μες στο κελί των φυλακών Κορυδαλλού. Γνωρίζει καλά ότι αύριο είναι μια πολύ κρίσιμη ημέρα για την οικογένειά του. Κι αυτό γιατί, όπως εξομολογούνται στο planet-greece δικαστικές πηγές, είναι εξαιρετικά πιθανό εισαγγελέας και ανακριτής να διατάξουν την προφυλάκιση τόσο της δεύτερης συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη, όσο και της κόρης του, Αρετής Τσοχατζοπούλου.

Και οι δύο γυναίκες αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, με εξέχουσα την κατηγορία του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Οι ίδιες δικαστικές πηγές, μιλώντας στο planet-greece εκτίμησαν ότι οι δύο γυναίκες είναι πολύ πιο επίφοβες για "απόδραση" από την Ελλάδα προς το εξωτερικό κι έτσι θεωρείται εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο της προφυλάκισής τους.

Υπάρχει μόνο μία λεπτομέρεια, που ίσως τις γλιτώσει. Ό,τι και οι δύο είναι μητέρες ανήλικων παιδιών. Κι αν για την Αρετή Τσοχατζοπούλου αυτό ίσως δε ληφθεί υπ' όψιν, δεδομένου ότι τα παιδιά μπορεί να τα φροντίσει ο σύζυγός της, δεν ισχύει το ίδιο και για τη Βίκυ Σταμάτη, η οποία μετά την προφυλάκιση του Άκη είναι επί της ουσίας μόνη στο σπίτι.
http://planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου