yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Επέλαση Πάνου Καμμένου στη δημοσκόπηση της VPRC




Δημοσκόπηση VPRC: ΝΔ 22,5%, ΠΑΣΟΚ 12,5% και 11% ο Καμμένος 
Τα νέα δεν είναι καλά για το δικομματισμό ποτέ πριν μια καινούρια πολιτική κίνηση σαν αυτή του Πάνου Καμμένου δεν έφτασε σε διψήφια δημοσκοπικά ποσοστά μέσα σε ένα μήνα.Προβάδισμα 10% στη Νέα Δημοκρατία
δίνει δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC που δημοσιεύεται την Πέμπτη στο περιοδικό
«Επίκαιρα» αλλά πλέον δε νιώθει ιδιαίτερη σιγουριά καθότι δεν απειλείται από το ΠΑΣΟΚ αλλά από την ανοδική πορεία που έχουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες.

Αναλυτικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει το 22,5%, το ΠΑΣΟΚ 12,5%, το ΚΚΕ 12,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 12%, η Δημοκρατική Αριστερά το 11,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 11%, το ΛΑΟΣ 3%, η Χρυσή Αυγή 3% οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,5% ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία 2%.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν τα ποσοστά της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη αλλά και των «Ανεξάρτητων Πολιτών» του Πάνου Καμμένου, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν όχι μόνο εξασφαλίζουν την είσοδό τους στη Βουλή αλλά συγκεντρώνουν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά.

Είναι πασιφανές ότι τα δημοσκοπικά ποσοστά διαμορφώνουν πλέον ένα νέο πολιτικό τοπίο με κύριο χαρακτηριστικό τον πολυκερματισμό του συστήματος.

Πάντως ο ρυθμός αύξησης των ποσοστών της κίνησης του Πάνου Καμμένου κόβει την ανάσα από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου