yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Γιακουμάτος: "Χέστηκα αν ξαναβγω βουλευτής...με νοιάζει μόνο η Πατρίδα"


Kάθετα αντίθετος με όποια διάταξη ή σχέδιο νόμου έρθει στη Βουλή για μείωση μισθών και συντάξεων, αλλά και τον περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας, δήλωσεο Γεράσιμος Γιακουμάτος στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για τις κυβερνητικές επιλογές, δήλωσε ότι "χ*στηκε" για το αν θα ξαναεκλεγεί βουλευτής, καθώς προτεραιότητα αυτή την περίοδο έχει μόνο η διάσωση της πατρίδας.



Δεν δίστασε μάλιστα να προσθέσει ότι "η κυβέρνηση έχει ξεφτιλιστεί πια", απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα ακόμα πιο επώδυνα μέτρα που φέρνει το Μνημόνιο 2 για το 2012.

"Είμαι κάθετα αντίθετος και δεν πρόκειται να ψηφίσω, δεν πάει να το πει και ο... γκράν Πάπας, αν υπάρχει μείωση συντάξεων και μισθών. Έχουν ξεφτιλιστεί εντελώς. Δεν πρόκειται να ψηφίσω πράγματα που είναι ενάντια της εθνικής κυριαρχίας. Θα τα δω και ανάλογα θα πράξω, ως βουλευτής που έχω την ευθύνη των πράξεών μου και που κατά συνείδηση θα ψηφίσω", είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος. 

"Έχω ένα όνειρο ότι θα υλοποιηθεί το κούρεμα, θα πάρει η Ελλάδα το δάνειο, θα έρθει η ανάπτυξη, γιατί να μην ελπίζω; Θα παλέψω, είμαι από αυτούς που παλεύουν και δεν ανήκω στη λαϊκή δεξιά που παλεύουν με μπριζολάκια και με φιλετάκια στις ταβέρνες", πρόσθεσε.

Δήλωσε μάλιστα πως τάσσεται υπέρ των κοινών τραπεζικών μετοχών. Επισήμανε πως κάθε βουλευτής και κάθε κόμμα πρέπει να ψηφίσει εθνικά και πρόσθεσε:

"Τρομοκρατούνται τα βουλευτάκια, γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι το ζήτημα δεν είναι αν ξαναβγείς βουλευτής. Χ*στηκα αν ξαναβγώ βουλευτής, αυτό που ενδιαφέρει είναι η πατρίδα. Θα κοιτάξουμε την πατρίδα ή θα κοιτάξουμε την προσωπική μας διαδρομή και στρατηγική;".
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου