yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Αγιος Βαλεντινος-Δώρα για εκείνη



Ποια γυναίκα θα έμενε ασυγκίνητη μπροστά σε ένα υπέροχο κόσμημα, ποιανής το πρόσωπο δεν θα έλαμπε με μια αγκαλιά τριαντάφυλλα, ποια δεν θα χοροπήδαγε από την χαρά της με ένα καινούργιο notebook που συν τοις άλλοις είναι και ρόζ! Και ποια δεν θα αφηνόταν στα μεθυστικά αρώματα ενός σετ περιποίησης ή στα απαλά αγγίγματα ενός χαλαρωτικού μασάζ σώματος; Μόνο μια ψυχρή, άκαρδη και αδιάφορη γυναίκα. Και αυτή σίγουρα δεν
είναι η δική σας… 

* Τι να πρωτοδιαλέξει κανείς από την Swarovski – Valentine’s Day Collection 2009
Φέτος, για πρώτη φορά, η Swarovski αφιερώνει μια παιχνιδιάρικη συλλογή στους ερωτευμένους όλου του κόσμου, «παίζοντας» με τις ήδη διάσημες και ερωτευμένες φιγούρες «Elvis» και «Erika», ενώ παρουσιάζει τη διακοσμημένη με καρδιές σειρά «Eros». Η συλλογή «Eros» παρουσιάζει βαθυκόκκινες καρδιές σε μενταγιόν, βραχιόλι και σκουλαρίκια, ενώ όλα τα κομμάτια είναι διακοσμημένα με κρύσταλλα Siam δουλεμένα με την τεχνική Pointiage. Ένα ακόμα υπέροχο κομμάτι είναι το διπλό δαχτυλίδι με επικάλυψη ροδίου, το οποίο περιλαμβάνει δυο καρδιές από κρύσταλλο Siam. Συμβολίζοντας το δεσμό, την τρυφερότητα και την αιώνια αγάπη ανάμεσα σε κάθε ζευγάρι, η συλλογή «Valentine’s Day» της Swarovski είναι ο ιδανικός τρόπος για να γιορτάσετε αυτή την ξεχωριστή μέρα, που είναι γεμάτη συμβολισμούς, ποιητικότητα, ευτυχία και συναίσθημα. (Το Μενταγιόν Αλάνα της φωτογραφίας έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 100 ευρώ και θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Swarovski). 
* Η Folli Follie έχει φυσικά ετοιμάσει την δική της πρόταση που σίγουρα θα ενθουσιάσει την αγαπημένη σας. Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα ασημένια κολιέ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που αποτελούνται από δύο καρδιές με ένα κρυφό μήνυμα για να εκφράσετε τα αισθήματά σας. Η κεντρική καρδιά εντυπωσιάζει χάρη στα crystal stones, ενώ την «αγκαλιάζει» μια μεγαλύτερη καρδιά από επιχρυσωμένο ασήμι σε pink gold χρώμα ή από επιχρυσωμένο ασήμι. Περιστρέφοντας την εσωτερική καρδιά, αποκαλύπτεται το κρυφό μήνυμα: “I love you”… Ένα μοναδικό κόσμημα που η αγαπημένη σας θα φυλάει κοντά στην καρδιά της για πάντα.Είναι διαθέσιμα στα ομώνυμα καταστήματα και σημεία πώλησης Folli Follie, στην τιμή των 110 ευρώ (με αλυσίδα) και 90 ευρώ (με μεταξωτό κορδόνι). 

* Η Links of London σχεδίασε και παρουσιάζει το νέοValentine’s Friendship Bracelet Limited Editionειδικά για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κάντε έκπληξη στο πρόσωπο που αγαπάτε με το συλλεκτικό αυτό κόσμημα, που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση 1000 τεμαχίων σε ολόκληρο τον κόσμο. Ένα μοναδικό χειροποίητο βραχιόλι φτιαγμένο από ασήμι και κλωστή σε ροζ χρώμα συνδυασμένο με ασημένια καρδιά, στην οποία είναι χαραγμένο το λογότυπο του γνωστού βρετανικού οίκου. Ο καλύτερος τρόπος για να πείτε «σ’ αγαπώ» στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να γιορτάσετε μαζί την Ημέρα των Ερωτευμένων. Το Valentine’s Friendship Bracelet Limited Edition διατίθεται προς πώληση αποκλειστικά στα καταστήματα Links of London στην τιμή των 140 ευρώ (Links of London Boutiques: Αμερικής 2 & Στοά Σπυρομήλιου, CityLink, Αθήνα, τηλ.: 210-3235217. Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ.: 210-6855848 και Τσιμισκή 22, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-239184). 
Λουλούδια 
* Κλασικό και αγαπημένο δώρο, μία ανθοδέσμη με ροζ τριαντάφυλλα είναι το πιο ρομαντικό δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Επισκεφθήκαμε το Flower-Design.gr και επιλέξαμε μία στρογγυλή σύνθεση με τριαντάφυλλα και φυλλώματα σε πήλινο βάζο. Μπορείτε να την επιλέξετε σε μικρό μέγεθος (αξίας 30 ευρώ), μεσαίο μέγεθος (αξίας 35 ευρώ) και μεγάλο μέγεθος (αξίας 40 ευρώ) και να την συνδυάσετε με ένα συνοδευτικό, όπως κάποιο ποτό, ή σοκολατάκια ή ένα χαριτωμένο κουκλάκι, με την αντίστοιχη επιπλέον χρέωση. Εναλλακτικά, επισκεφθείτε το www.flower-design.gr για κάποια άλλη σύνθεση της προτίμησής σας. 

* Μία πιο πρωτότυπη πρόταση μας έρχεται από το red-rose.gr. To on-line κατάστημα λουλουδιών, μπορεί να εκτυπώσει για εσάς μία αφίσα από χαρτόνι σε διαστάσεις 31x43 ή 35x50, πάνω στην οποία θα αναγράφεται το μήνυμα που θέλετε να διαβάσει εκείνη, μαζί με το εικαστικό που θα διαλέξετε, και αναλαμβάνει να την βάλει στην διαδρομή που ξέρετε ότι κάνει συχνά (π.χ. από και προς το σπίτι της). Ενδεικτικά κόστη (έπειτα από επικοινωνία με την εταιρία και ανάλογα με την ποσότητα και την περιοχή): 50 αφίσες 31x43 = 290 ευρώ (μακέτα - εκτύπωση - αφισοκόλληση) και 100 αφίσες 35x50 = 450 ευρώ (μακέτα - εκτύπωση - αφισοκόλληση). Σκέφτεστε τίποτα εντυπωσιακότερο; Εναλλακτικά επισκεφθείτε το www.red-rose.gr για περισσότερες ιδέες σχετικές με τριαντάφυλλα. 

Gadgets 
* Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Multiramaδημιούργησε μια ολοκληρωμένη πρόταση δώρων προκειμένου να προσφέρει σε όλους την δυνατότητα να πρωτοτυπήσουν, πραγματοποιώντας την πιο μοντέρνα έκπληξη για τον αγαπημένο, την αγαπημένη τους, τον φίλο ή την παρέα. Για εκείνη, συγκεκριμένα, προτείνει μεταξύ άλλων, ένα laptop notebook Acer Aspire One A150 X Pink στην τιμή των 349 ευρώ, για ανταλλαγές e-mail σε περίπτωση που το ταίρι σας απουσιάζει. Στα χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται: Intel Atom N270 1.60Ghz, 1GB DDR2-533 (2x512) έως 1536MB, HD 120GB SATA, VGA Intel GMA, 8.9" WSVGA TFT 1024x600 CrystalBrite LED backlight, κάρτα ήχου high definition, 2 ηχεία, μικρόφωνο, Κ/Δ 10/100, wireless LAN, 3 USB, Vga-out, card reader 5 in 1, web camera 0.3Mp, Li-Ion 3-cell, GNU Linux Lite GR/ENG. Βάρος 1,26Kg. Θα το βρείτε σε όλα τα καταστήματα της εταιρίας (για τις ακριβείς διευθύνσεις πατήστε εδώ). 

* Αν πάλι ψάχνετε ένα πιο… τρυφερό γκατζετάκι, σας προτείνουμε τα «Θερμαντικά κουκλάκια – Ζεστές Αγκαλίτσες» από το www.ouaou.gr. Υπόσχεται να της προσφέρει χαλάρωση, να φέρει το σώμα της σε ισορροπία και έτσι να απολαύσει έναν αναζωογονητικό ύπνο ακριβώς όπως της αξίζει. Γουρουνάκι, σκυλάκι, τίγρης, παπάκι, αρνάκι, λιονταράκι, καμηλοπάρδαλη, γατάκι, όποιο και να επιλέξετε, η ζεστή αρωματική αγκαλιά του θα την τονώσει, χάρη σε αυτό που κρύβουν... στην κοιλίτσα τους! Η οποία είναι αφαιρούμενη, ζεσταίνεται στον φούρνο μικροκυμάτων το πολύ για 1,5 λεπτό, επανατοποθετείτε στην θέση της και βοηθά την αγαπημένη σας να απολαύσει την πιο χαλαρωτική αγκαλιά που είχε ποτέ. Μετά την δική σας εννοείται! Κάθε αγκαλίτσας έχει μία γλυκιά μυρωδιά από αγνά αρωματικά έλαια λεβάντας και χαμομηλιού, ενώ υπόσχεται να την απαλλάξει από τους ανεπιθύμητους κι ενοχλητικούς πονοκεφάλους. Η τιμή του είναι στα 34,95 ευρώ και μπορείτε να τον αγοράσετε από εδώ. 

Περιποίηση 
* Ανάμεσα στις αμέτρητες προτάσεις δώρων εμπειρίας τουwww.days4u.gr επιλέξαμε αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη κάθε γυναίκα, μετά από μία κουραστική εβδομάδα στην δουλειά: Ένα Total Facial Treatment. Πρόκειται για ένα ευεργετικό facial treatment που αναζωογονεί βαθιά την επιδερμίδα του προσώπου και των ματιών. Χαρίστε της την ευκαιρία να αφεθεί στα έμπειρα χέρια των θεραπευτών για μασάζ προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ, σε ένα από τα πιο εξειδικευμένα Spa της Αθήνας. Στην θεραπεία προσφέρεται εξειδικευμένη περιποίηση spa για το πρόσωπο, κατόπιν διάγνωσης των αναγκών της επιδερμίδας. Παράλληλα, εφαρμόζεται αναζωογονητική μάσκα ματιών με θρεπτική, ενυδατική και αντιρυτιδική δράση. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες και αγοράστε το «δώρο» αυτό, αξίας 80 ευρώ, από εδώ. 

* Αν πάλι προτιμάτε να απολαύσει μερικές ώρες περιποίησης στο σπίτι, ίσως και μπροστά στα μάτια σας, σας προτείνουμε να της κάνετε δώρο την σειρά Beautiful Love από την Estee Lauder. Η σειρά περιλαμβάνει το Bath & Shower Gel (250ml) αξίας 32,50 ευρώ, το Body Lotion (250ml) αξίας 44 ευρώ και το Eau de Parfum Spray (75ml) αξίας 76,50 ευρώ. Και τα τρία προϊόντα χαρακτηρίζονται από μεθυστικά αποστάγματα Μανόλιας, Λευκού Γιασεμιού, Μάνγκο, Ηλιοτρόπιου κ.α. δημιουργώντας έτσι έναν απολαυστικό, σχεδόν ερωτικό συνδυασμό που υπόσχεται να σας θυμίσει την πρώτη φορά που την ερωτευτήκαμε. Δεν γνωρίζουμε, ακόμα, αν αυτά που υπόσχεται η εταιρία ισχύουν, αλλά ακούγονται τόσο ρομαντικά… Μπορείτε να αγοράσετε την σειρά από οποιοδήποτε κατάστημα ομορφιάς, ή να την αγοράσετε on-line από τοaromatica.gr

Έλενα Μπούλια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου